IHS Blog

Acronis Backup ile VMware vSphere Ortamı İçin Kolay ve Hızlı Yedekleme

Acronis Backup

Sanal veriyi korumak karmaşık bir iş olmamalı. Acronis Backup for VMware (eski adıyla vmProtect) VMware vSphere ortamını yedeklemenin en kolay ve hızlı yolu. Son sürümde kolay web tabanlı yönetim, aracısız tek aşamalı yedekleme, tam uygulama desteği, esnek Universal Restore teknolojisi ve geleneksel yöntemlere göre 100 kat daha hızlı bir veri kurtarma özelliği bulunmakta.

Kurulum ve konfigürasyon için neredeyse hiç IT deneyimi gerekmiyor, aracısız yedekleme özelliği de programın bütün sanal makinelere kurulmasını gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Program kurulduktan sonra tüm yedekleme aktiviteleri Acronis Backup’ın tüm çalışma merkezlerinden ve mobil cihazlardan erişilebilen kolay web arayüzü ile yönetilebiliyor.

Acronis Backup VMware vSphere ile tamamen entegre olduğu için bütün sanal veri ve konfigürasyon ve uygulama verileri de dahil olmak üzere tüm sisteminizi tek bir kolay adımla tanıyor. Bu da her seferinde tutarlı, güvenilir ve bütüncül bir yedekleme yapmayı mümkün kılıyor.

Tek bir tıkla tüm yedeklemeler aynı anda olağanüstü güvenli Acronis Bulut da dahil olmak üzere beş farklı noktaya gönderilebiliyor. Büyük bir felaket yaşandığında dahi her şey birkaç dakika içerisinde kurtarılabiliyor. VMware ESXi hostunu, özel sanal makineleri, kişisel dosyaları ve uygulama verilerini aynı disk görüntüsünden kurtarmak mümkün. Acronis Backup for VMware’de aynı zamanda tüm uyumlu cihazlarda tam sistem geri yüklemesi yapılabilmesini sağlayan benzersiz bir özellik olan Universal Restore da bulunmakta. Sanal makineler yeni hipervizörlere veya tamamen farklı makinelere hiçbir sorun yaşanmadan aktarılabiliyor.  

Diğer özellikler arasında kademeli yedekleme, veri sıkıştırma, AES 256 kriptolama, sanal makine disk tak-çıkar desteği ve sınırsız P2V/V2V taşıma da bulunuyor.

Exit mobile version