IHS Blog

AheadWorks’ten 3 Yeni Magento Eklentisi

Magento 2

AheadWorks bugün mevcut Magento 2 portfolyosuna üç yeni eklenti daha eklediğini duyurdu: Store Locator, AJAX Cart Pro ve Blog. Bu üç yeni eklenti ile birlikte şirket Magento 2 ile oluşturulmuş mağazalar için toplamda 11 adet hazır çözüm sunmuş oluyor.

aheadWorks 15 yıldır e-ticaret çözümleri üreten ve e-ticaretle uğraşan kişilerin ihtiyaçlarını ve isteklerini çok iyi bilen, deneyimli bir yazılım şirketi. Çok sayıda küçük ve orta ölçekli işletme bu eklentilerin farklı alışveriş süreçlerindeki işlevlerinden ve faydalarından yararlanıyor. Şirketin Magento konusunda 6 yıllık bir deneyimi, 130 Magento çözümünden oluşan bir portfolyosu ve dünyanın hemen her yerinde 50.000’i aşkın müşterisi bulunmakta.

M2 Store Locator

Magento 2 Store Locator eklentisi müşterilerin en uygun fiziksel mağazaları, ofisleri ve diğer satış noktalarını bulmasını sağlıyor. Uzantıda iki arama opsiyonu bulunmakta. Aramalar ya lokasyon adresleri üzerinden ya da yakın nokta aramasıyla yapılıyor.

Modül genişletilmiş mağaza tanımlarıyla birlikte kullanıldığında ise müşterilerin mesafeye ve amaca uygunluğa göre kendileri için en iyi lokasyonu seçmesini sağlıyor.

M2 AJAX Cart Pro

AJAX Cart Pro for Magento 2 mağazaları alışveriş sürecini kolaylaştırıyor ve müşterilere sorunsuz ve akıcı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Bu çözüm sayesinde müşteriler ürünleri alışveriş sepetlerine doğrudan kategoriye, arama sonuçlarına veya ürün karşılaştırma sayfalarına göre koyabiliyorlar.

Modül paket, grup ve yapılandırılabilir ürünler de dahil olmak üzere tüm yerel Magento 2 ürün tiplerini destekliyor.

M2 Blog

M2 Blog e-ticaret mağazalarına yönelik trafiği arttırabilecek ve müşterilerle yeni bir iletişim seviyesi oluşturabilecek oldukça verimli bir içerik pazarlama aracı. Bu yeni eklenti daha iyi bir arayüzü, Disqus yorumları ve gelişmiş SEO seçenekleriyle çok daha iyi bir çözüm sunuyor.

M2 Blog Magento yöneticilerinin gönderileri oluşturmasını ve yönetebilmesini, blog kategorilerini ve etiketlerini kolayca mağazaya ekleyebilmesini, yorum ayarlarını istedikleri gibi yapabilmelerini ve yorumlara cevap yazabilmelerini sağlıyor.

Exit mobile version