IHS Blog

Arcserve Beklenmedik Aksaklıklara Karşı Yeni Stratejisini Açıkladı

arcserve-turkiye

Bulut, sanal ve fiziksel ortamlar için basit ve birleşik veri korumanın öncüsü Arcserve bu hafta içerisinde işletmelerin ve kuruluşların beklenmedik aksaklıklara hazırlıklı olmalarını ve gerekli tepkileri verebilmelerini sağlayan yeni stratejisini açıkladı. Arcserve yayınladığı yeni raporda değişim halindeki veri koruma ve kullanılabilirliği ortamını inceliyor ve kuruluşların sistem esnekliği elde etmek için odaklanması gereken alanların altını çiziyor.

Günümüz işletmeleri veri koruma alanındaki, IT ekiplerinin verimli bir şekilde çalışmasını neredeyse imkansız hale getiren ve kaynakları değerlendirme ve yönetme aşamasındaki ekonomik karar alıcıların elini kolunu bağlayan sorunlarla ciddi anlamda boğuşmakta. Risk seviyesini ve kayıp beklentisini nicelleştirme, fidye yazılım saldırılarındaki ani artış, kilit nitelikteki ölçüm mekanizmaları üzerindeki kontrol eksikliği, bulut teknolojilerinden nasıl faydalanılacağı gibi meseleler kuruluşların beklenmedik aksaklıklara ve sistem çöküşlerine maliyet bakımından verimli bir şekilde nasıl tepki verebileceklerini değerlendirmeleri bakımından önemli bir fırsat sunuyor.

Arcserve Ürün Pazarlama bölümü başkan yardımcısı Christophe Bertrand “IT ekiplerini zor durumda bırakan bu yeni sorunlar tam anlamıyla endişe sebebi,” diyor. “Risk azaltma, fidye yazılımlara proaktif tepki verme, sistem ekosferleri için veri kullanılabilirliği, süreç basitleştirme ve bulutun rolü etrafında stratejiler geliştiren kuruluşlar tüm ticari talepleri karşılayabilecekleri bir konumda kendilerine yer edinecekler.”

Arcserve veri koruma stratejilerini benimseyen ve başarılı bir şekilde uygulayan kuruluşlar şunları yapabiliyor olacak:

– En kritik zafiyet alanlarını belirleyip bu alanlara öncelik tanıyacak ve yatırımlarını bu önceliklere göre yapacak.

– Kritik ticari uygulamaların iş akışındaki veya değer zincirindeki potansiyel açıkları tespit edip buna göre bir tutum belirleyebilecek.

– Sistemde bir aksaklığa veya çöküntüye neden olan durumlarda planlarını başarılı bir şekilde test edebilecek ve verimli bir uygulamayı garanti edebilecek, böylece RPO ve RTO’lar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilecek.

– Fidye yazılımı saldırılarının ve bu saldırıların neden olduğu ciddi hasarların üstesinden fidye ödemek zorunda kalmadan kolaylıkla gelebilecek.

Arcserve ürünüyle ilgili detaylıları IHS Kurumsal Arcserve web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Arcserve kuruluşlara gerekli durumlarda verilerini ve uygulamalarını kurtarabilme imkanı sunan bir veri koruma ve kurtarma yazılımı sağlayıcısıdır. 1990 yılında kurulan Arcserve bulut, sanal ve fiziksel ortamlar için, bina içerisinde veya bulut ortamında, benzersiz bir teknik deneyim ve bilgi desteğiyle kapsamlı bir çözüm sunmakta. Arcserve’e ait cihazlarda veya sizin donanımınızda bulunan Arcserve Birleşik Veri Koruma (UDP) çözümü basit ve web tabanlı bir konsol vasıtasıyla bir hayli etkili ve entegre bir veri koruma özelliği sunmakta. Arcserve’ün 150’yi aşkın ülkede 45.000 son kullanıcılık bir müşteri tabanı, 7500’ü aşkın distribütör ile ortaklığı ve dünyanın hemen her yerinde bayileri ve hizmet sağlayıcıları bulunmaktadır. Merkezi Minnesota’da olan Arcserve’ün dünyanın birçok noktasında ofisleri ve şubeleri vardır. Arcserve hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler kurumsal.ihs.com.tr adresini ziyaret edebilirler.  

Exit mobile version