IHS Blog

Arcserve Bulut Konusundaki Engelleri Aşıyor

arcserve

Veri koruma çözümleriyle işletmelere küçük ekip basitliğine sahip ciddi bir güç kazandıran Arcserve geçtiğimiz günler içerisinde en önemli ürünleri olan Unified Data Protection (Birleşik Veri Koruma/UDP) çözümünün yeni sürümünü çıkarttığını duyurdu. Bu sürümle birlikte gelen yeni ve genişletilmiş veri koruma özellikleri acil veri kurtarma, gelişmiş acil veri kurtarma orkestrasyonu ve raporlaması, genişletilmiş kurum içi koruma gibi fonksiyonlara yönelik açık bulut altyapılarına daha fazla entegrasyon sağlıyor.

Arcserve Ürün Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Christophe Bertrand konu hakkında şunları söylüyor: “Kuruluşların gereksinimi zaman içerisinde değişim gösterdikçe IT ekipleri kaynaklarını maksimize eden ve aşırı masraflı ve kapsamlı profesyonel hizmetler olmadan sağlam bir veri koruma fonksiyonu sunan randımanlı ve uyarlanabilir bir çözüme ihtiyaç duymakta. Arcserve UDP’nin yeni sürümü işte bu özelliği sunuyor ve kanal ortaklarımızın ve müşterilerimizin daha verimli bir hizmet sunmalarını sağlayan yaratıcı yeni bulut ve raporlama özellikleri ile kalitesini bir adım öteye taşıyor.”

Arcserve UDP’nin yeni sürümünde olabilecek tüm hedeflere yönelik tam bir koruma sağlayan yüksek performanslı özellikler arasında şunlar bulunmakta:

Takviye Edilmiş Veri Kullanılabilirliği: Kuruluşlar Office 365 verisinin yerel yedeklemesine veya UDP RPS’yi destekleyen tüm bulutlara yönelik gelişmiş Microsoft Exchange ve Microsoft Office 365 korumasıyla sistem çökmesi veya yanlışlıkla veri silinmesi gibi durumlarda veri kaybı riskini ortadan kaldırır.  

Yeni ve Geliştirilmiş Raporlama ve Orkestrasyon: IT ekipleri Microsoft ve Linux işletim sistemleri için sistem işleyişini aksatmayan otomatik test fonksiyonu vasıtasıyla veri kurtarma noktalarının sağlığını takip edebilir. Aynı zamanda kullanılabilir veri kurtarma noktaları olan toplam düğüm sayısını gösteren ayrıntılı hizmet seviyesi raporlarıyla RTO’ları ve RPO’ları ölçer ve açıklar.

Cloud Ready Solutions Teknik Sorumlusu Nicholas Gee konu hakkında “Bulutta kullanılabilir çözümler tüm kuruluşlar için veri koruma stratejilerinin optimize edilmesi anlamında giderek daha önemli bir hal alıyor. Arcserve UDP’nin yeni sürümü bize çok daha güçlü açık bulut özellikleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda UDP konsolu içerisinden acil durumlara yönelik, sistemin işleyişini aksatmadan test yapabilme imkanı sunuyor. Bu özellik yedekleme operasyonlarını gün be gün yönetmek yerine daha hazırlıklı bir istisna yönetimi sürecine geçmek isteyen IT ekipleri için yeni kapılar açmakta. Bu da ortaklarımız ve müşterilerimiz için ciddi bir tercih sebebi,” ifadelerini kullanıyor.

Exit mobile version