IHS Blog

Bankalar İçin VMware Dijital Dönüşüm Çözümü

dijital dönüşüm

Bankacılık ve finans hizmetleri sektörü son zamanlarda dijital dönüşüm çağının dayattığı kaçınılmaz değişimler yaşamakta. Mobil cihaz kullanımı, değişen müşteri demografiği, düzenleme mevzuatında mütemadiyen değişiklikler olması, giderek artan güvenlik sorunları ve ürünleri sürekli ve hızlı bir şekilde üretme zorunluluğu bankacılık ve finans sektörünü yeniden tanımlamakta.

Merkezinde VMware Workspace ONE’ın olduğu bazı girişimler bankalara ve finans kuruluşlarına hem operasyonel verimlilik kazandırmayı hem de veriyi koruma altına almalarını, yasal düzenlemelere uyumlu olarak kalmalarını ve riski azaltmalarını sağlamayı hedefliyor. Yeni nesil VMware Workspace ONE tüm cihazlara olabilecek en fazla sayıda ve çeşitte mobil, bulut ve Windows uygulamasını sunmak amacıyla VMware Identity Manager ve AirWatch Enterprise Mobility Management çözümlerini bir araya getiriyor.

Bankacılık ve finans sektörünün IT yöneticilerini şirketlerinin işgücüne yönelik mobil deneyimleri harekete geçirebilecekleri, temel iş süreçlerinin mimarisini yeniden oluşturabilecekleri dönüştürücü ve entegre IT teknolojilerine ve herhangi bir cihazda, herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda kullanabilecekleri uygulamalara ihtiyacı var. Dijital çalışma alanları etrafında  bankacılık ve finans hizmetleri sektöründeki gidişatı baştan aşağı değiştirme kapasitesine sahip bazı yenilikler bulunuyor.

Mobil iş akışları konusundaki müşteri deneyimleri, hizmetlerin yüksek oranda ulaşılabilirliği ile iş devamlılığı, politika temelli yönetim vasıtasıyla güvenliğin arttırılması gibi başlıklara odaklanıyor.

VMware bankacılık ve finans hizmetleri alanından birçok müşteriyle sıkı işbirliği sayesinde, “Yazılım Tanımlı Veri Merkezi” üzerine kurulu yenilikçi ürünlerini önemli kurumsal dikey piyasalara yönelik, endüstriye özel çözümleri temel alan dijital çalışma alanlarını mümkün kılarak geliştiriyor. Workspace ONE da tek oturum açma özelliği ve iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği ile güvenliği arttırıyor ve risk faktörlerini olabilecek en alt seviyeye indiriyor. Detaylı bilgi almak için IHS Kurumsal sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version