IHS Blog

Bebekler İçin En İyi 12 Teknoloji Ürünü

bebekler-icin-en-iyi-teknoloji-urunleri

Teknoloji herkes içindir, tabii buna bebekler de dahil. Bu bebek hediye kılavuzunu içinde bulunduğumuz modern teknoloji çağında bebeklere yönelik ürünler, ipuçları, listeler ve makaleleri inceleyip tarayarak oluşturduk ve ailelerine yeni minik üyeler katılan ya da onlara hediye almak isteyen okuyucularımız için bir liste derledik.

Summer Infant Pacifier Thermometer

Bebekler için yapılan kulak ve popo termometrelerini unutun. Summer Infant Termometreli Emzik, hareketli bebeğinizin ateşini ölçebilmeniz için çok daha uygun bir yol sağlıyor. Sadece normal bir emzik gibi bebeğin ağzına vermeniz yeterli. Emzik, bebeğinizin ateşi olup olmadığını ölçerken aynı zamanda onu rahatlatır. Fever Alert® ışıklı özelliği, ebeveynlerin geceleri de ateş ölçmelerine yardımcı olur ve ölçüm bittiğinde bip sesi çıkarır.

Target’ta 8$’a bulabilirsiniz.

Fisher Price Auto Rock ‘n Play

Bu, son zamanlarda bebek sitelerindeki en popüler ürünlerden biri. Birçok ebeveynden de bebekleri gayet mutlu ettiği yönünde değerlendirmeler var. Auto Rock n ‘Play’in iki işlevi var, hem anne karnını taklit ederek bebeği iki farklı hızda sallıyor ve gündüz uykusuna yardımcı oluyor, hem de şarkı çalıyor ve tamamen arkaya yatabiliyor.

Amazon ve diğer çeşitli perakende satış noktalarında 55-60$ aralığında fiyatlara bulabilirsiniz.

Bubzi Co Baby Sleep Aid Night Light and Shusher

Happiest Baby’ye göre her bebeğin sakinleşmesini sağlamak için iyi bir “uyku yardımı” gerekir. Peki bu iş için hem gece ışığı olan, hem de çocuk şarkıları ve ninnileri söyleyen bir oynatıcısı olan peluş bir oyuncaktan daha iyi bir icat olabilir mi?

Bubzi Co Bebek Uyku Yardımı, 10 farklı ninniye sahip ve 30 dakika sonra kapanıyor. Ayrıca dizaynı da çok tatlı.

Amazon’da 36$’a bulabilirsiniz.

Owlet Baby Sock

Owlet’in kalp atış hızı ve oksijen seviyesini gösteren çorabının en yeni sürümü çıktı. Bu ürün, bebek ayrı bir odada uyurken ebeveynlerin onun sağlığını rahatça kontrol edebilmesini sağlıyor.

Her Owlet Akıllı Çorap kiti, 0-18 aylık küçük bir ayağa güvenli bir şekilde giydirilebilecek 3 kumaş çorap, akıllı çorap sensörü, baz istasyonu, şarj kabloları ve ebeveynlerin bebeğin yaşamsal bulgularını izleyebileceği Owlet uygulamasını indirmek için talimatlarla geliyor.

300$’a internet üzerinden satın alınabilir.

Allbirds Smallbirds

Bu, daha çok yürüyebilen bebeklere hitap eden bir ürün, ama her ebeveynin hediye listesine rahatlıkla girebilecek güzellikte. Allbirds’ün Smallbirds ayakkabıları doğal gri, Kea kırmızısı ve NZ mavi renkleriyle geliyor ve çifti 55$.

2 ila 4 yaş arası bebekler için üretiliyor ve allbirds.com üzerinden satın alınabiliyor.

The Snoo

Yaklaşık 1.200$ fiyatı olan bu beşik, uyku yardımı için biraz fazla pahalı gelebilir ancak bunu kullanan birçok anne-baba sadece biraz huzur ve sessizlik için buna değer olduğunu söylüyorlar.

Snoo akıllı beşik, bebeğinizin sakinleştirici “şşş” sesleriyle, titreşme ve ana rahmini taklit eden sallanma hareketleriyle uykuya dalmasına yardımcı olmak için tasarlanmış robotik bir ustalık eseri.

IOS veya Android için Snoo uygulaması, beşiği uzaktan kontrol etmenizi sağlıyor. Bebeğin ağlamaya devam etmesi durumunda kapanıp sizi uyarıyor, böylece bir sorun olup olmadığını gidip kendiniz kontrol edebiliyorsunuz.

Bu kullanışlı bebek ürününü Happiest Baby’den ya da Amazon ve Walmart gibi perakende satış noktalarından edinebilirsiniz.

Munchkin Lulla-Vibe Vibrating Mattress Pad

Snoo’ya paranız yetmiyor, ama bebeğinizi uyuyana kadar sallayabilecek bir ürün mü arıyorsunuz? Daha ucuz olan bu yatak pedini deneyin. Sadece şiltenin altına yerleştirin, güç düğmesine 3 saniye basılı tutun ve huysuz bir bebeğin uyku kasabasına yolculuğunu izleyin.

Amazon’dan 30$’a satın alabilirsiniz.

Hisense Babysense 5 Breathing Monitor

Hisense Babysense solunum monitörü birçok ebeveyn tarafından beğenilen bir ürün. Bu gelişmiş bebek monitörü oldukça hassas. Bebeğinizin uyku esnasındaki en küçük hareketlerini bile izliyor ve yanında gelen uygulamasıyla nefes alışı yavaş veya düzensiz olursa sizi uyarıyor. Bebeği uyuduğu sırada neler olup bittiğini bilmek isteyen endişeli ebeveynler için mükemmel bir alet.

130$ karşılığında BuyBuyBaby’den satın alabilirsiniz.

MonBaby Smart Button Baby Monitor

İnternette birçok bebek monitörü seçeneği var ancak bu uyku izleyici, daha doğru bir okuma için bebeğin kıyafetine rahatlıkla uymasıyla diğerlerinden ayrılıyor.

Smart Button Baby Monitor solunumu izler ve bebeğinizin uykusunda ters dönmesi halinde sizi uyarır. Tek yapmanız gereken bebeğin kıyafetlerine tutturmak ve ekteki uygulamasıyla senkronize etmek.

Target’te 100$’a bulabilirsiniz.

4Moms mamaRoo

Bunlardan birine sahip olup övmeden durabilen tek bir ebeveyn yok. MamaRoo’nun son sürümü, sallanma, zıplama ya da iki hareketi birden seven bebeklere yatıştırıcı bir konfor sağlıyor. Ürün araba içi, kanguru, salıncak, beşik ve dalga olmak üzere tam beş farklı hareket ayarına sahip. Ve sitesine göre 350’den fazla hastane, bebeğinizi sakinleştirebilmeniz için bu ürünü öneriyor.

Çeşitli perakende satış noktalarında 250$’a bulunabilir.

Naya Smart Bottle

Naya’nın akıllı, daha sessiz göğüs pompasına aşina olabilirsiniz ama şirket şimdi başka bir ürün çıkardı: Bebeğin beslenmesini izlemek için geliştirilmiş bir akıllı biberon.

Bu biberon Bluetooth aracılığıyla hacim, pompalama ve beslenme zamanlarını izliyor.

Ne yazık ki henüz piyasaya sürülmedi, ancak bekleme listesine girebilirsiniz ve şirket 2018 Mayıs’ında kargoya verilmeye hazır olacağını söylüyor.

Hatch Baby

Hatch Baby değiştirme yastığı, aynı zamanda bebeğinizin ağırlığını, beslenme sürelerini ve miktarlarını, bebek bezi değişikliklerini, uyku ve daha fazlasını da kaydeden bir ölçek ve büyüme monitörü. Tüm bu bilgileri çocuk doktorunuzla da paylaşabilirsiniz.

Yaklaşık 130$’a bulabilirsiniz.

Exit mobile version