IHS Blog

E-destek.com iOS Mobil Uygulama İncelemesi

e-destek-mobil-uygulamasi

Mobil cihazların ortaya çıkışı ve gelişimi profesyonel hayatı daha farklı bir boyuta taşıdı. Artık pek çok kişi akıllı telefonlar aracılığıyla internet dünyasında yer alan web sitesi ürünlerinin yönetimini kolaylaştırmak istiyor. IHS Telekom kullanıcıları IOS Mobil Uygulaması ile E-destek.com kontrol panelini artık cebinde taşıyabiliyor bu sayede birçok işlemini anında gerçekleştirebiliyor. Bu yazımızda E-destek.com IOS Mobil Uygulamasını inceleyeceğiz.

Uygulamayı İndirme
Uygulama şuan sadece IOS versiyonunda olsada önümüzdeki günlerde Android ve Windows Mobile için çıkacağını hatırlatmak isteriz. E-destek uygulamasının ilk versiyonu olan IOS sürümünü AppStore’dan indirebilirsiniz.

E-destek uygulaması başlatıldığında kullanıcılar giriş yapacağı kullanıcı adı ve şifre bilgisi girilen ekran ile karşılanıyor kullanıcı bilgilerinizi doldurduktan sonra isteyen ” Beni Hatırla ” seçeneği ile daha sonraki girişlerinde otomatik giriş yapabiliyorlar. Bilgilerini hatırlamayan kullanıcılar ” Şifremi Unuttum ” kısmından sisteme kayıtlı email adresine veya gsm numarasına bilgilerini anında talep edebiliyor.

Uygulama Özellikleri

– Anasayfa sade ve şık tasarımıyla hızlı görüntüleyebileceğiniz Aktif Destek Talepleri, Yakın Dönem Ödemelerim ve Kampanyalar bölümleri yer alıyor.

– Uygulama menüsünde Alan adı satın alma, aktif alan adlarınızın yönetimi, destek talep yönetimi, yakın dönem ödemelerinizi, alışveriş sepetinizi, kampanyalar ve hesap bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz.

IHS Telekom mobil uygulamalar sayfasını takip ederek güncelleştirmelerden haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version