IHS Blog

En İyi 5 WordPress Üye Girişi Eklentisi

WordPress Oturum Açma

Birçok kişi sitesinde oturum açma seçeneği sunmadığı için WordPress oturum açma eklentilerini araştırmaya vakit ayırmaz. Halbuki, bir müşteri için web sitesi yapıyorsanız veya blogunuzdaki bazı özelliklere erişim için kullanıcının oturum açmasını istiyorsanız en iyi WordPress oturum açma eklentilerinin hangileri olduğunu araştırmayı ciddi şekilde düşünmelisiniz.

Bunlar arasında en iyilerini bir tercih sırası gözetmeden sıralamak gerekirse:

  1. Custom Login

Custom Login eklentisi ile oturum açma ekranınızı kolayca istediğiniz şekilde oluşturabilirsiniz. Bu eklentide tüm ihtiyaçlarınıza karşılık gelecek birçok özellik bulunmakta.

Eklentinin modern, karmaşık ve zor olmayan bir arayüzü var. WordPress oturum açma ekranınızı birkaç dakika içinde oluşturup çalışır hale getirebiliyorsunuz.

  1. Login – Logout

İsminden de anlaşılacağı üzere bu küçük boyutlu eklenti varsayılan Metal renkli Widget yerine istediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz bir oturum açma ve kapama widget’ı ekliyor. Eklentide aynı zamanda çok güzel bir yeniden yönlendirme özelliği de bulunmakta.

  1. Sidebar Login Widget

Bu WordPress oturum açma widget’ı sosyal profiller için kimlik doğrulama opsiyonu sunuyor. Sidebar Login Widget eklentisinde başta Facebook olmak üzere WordPress kullanıcı kaydını ve oturum açmalarını çok kolay bir hale getiren birçok sosyal iletişim ağı bulunmakta.

  1. WP Sliding Login/Dashboard Panel

WP Sliding Login/Dashboard Panel eklentisi oldukça keyifli, çünkü standart bir WordPress oturum açma widget’ı değil. Yukarıdan aşağıya doğru kayıyor. Bu eklenti özellikle tasarımcıların hoşuna gidecek.

  1. Uber Login Logo

Bu çok kullanışlı bir eklenti ve oldukça karmaşık bir işi çok kolay hale getiriyor.

Uber Login Logo eklentisi WordPress logosunun yerine sizin logonuzu koymak.

 

Exit mobile version