IHS Blog

Google Analytics İçin 10 Mobil Uygulama

Analytics-Mobil-Uygulama

Son yıllarda birçok harika analiz platformu geliştirildi ama Google Analytics hala kullanıcılarına sundukları bakımından piyasanın en iyisi konumunda. Resmi Google Analytics uygulaması 2012 yılında Android için yayınlanmış, iOS versiyonu ise bundan iki yıl sonra çıkmıştı. Böylece birçok üçüncü taraf uygulamaya akıllı telefonlar ve tabletler için çok farklı stillerde ve formatta hizmet sunma fırsatı doğmuş oldu.

Piyasadaki birçok seçenek arasından Android ve iOS için en iyi 10 Google Analytics uygulamasını sizler için seçtik.

  1. Analytix for Google Analytics – Android

Bir yandan çalışmalarınızı sürdürürken bir yandan da önemli Google Analytics verilerine erişebilmenizi sağlayan çok iyi bir uygulama. Okunması çok kolay ve günlük hedefler ve tekil görüntüleme gibi önemli istatistikler ilerleme çubuğu formunda rahatça görüntülenebiliyor.

Analytix for Google Analytics’in fiyatı 1.99 $

  1. gAnalytics – Android

Bu uygulama incelemek istediğiniz zaman dilimini kolayca ayarlayabilmenizi, böylece de işinize devam ederken ayrıntılı analizler yapabilmenizi sağlıyor. Birden çok hesabı ve profili destekliyor ve bunların arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

gAnalytics görsel bakımdan en iyi Google Analytics uygulaması değil ama tüm verilerinizi açık ve doğru bir şekilde önünüze koyuyor. Kullanıcı dostu tasarımı sayesinde çok kolay bir kullanımı var.

gAnalytics ücretsiz olarak indirilebiliyor. Google Play store’da arama yaparak indirebilirsiniz.

  1. mAnalytics – Android

Mugitek tarafından geliştirilen bu uygulama Google Analytics verilerinizi oldukça detaylı bir şekilde gösteriyor. Rakipleri kadar göz alıcı olmayabilir ama çok derin bir veri analizine olanak tanıyor. Ücretsiz olarak Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

  1. Analytiks for Google Analytics – Android

Google Analytics verilerinizin önünüze olabilecek en iyi şablonla getirilmesini istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Sitenizle ilgili tüm verileri oldukça görsel ve tüm cihazlara uyumlu bir formatta sunuyor. Hesaplar ve profiller arasında kolayca geçiş yapılabiliyor. Analytiks for Google Analytics ücretsiz ve play store’dan indirilebiliyor.

  1. Abondo – iOS

Esas amacınız e-ticaret hesaplamalarınızı yapmaksa Abondo çok iyi bir seçenek. İşlemler, gelir hedefleri, tek seferliğine ziyaretler ve müşteri kazanımları gibi ana istatistiklerin tamamı olağanüstü net bir şekilde görüntülenebiliyor.

Abondo’nun iyi yanı yalnızca basitliği değil; aynı zamanda kullanıcılarına istatistikleri tüm detaylarına kadar inceleyebilme fırsatı da sunuyor.

  1. Dashboard Pro for Google Analytics – iOS

Karmaşık kullanıcı sistemi herkese uygun olmayabilir ama Dashboard Pro istatistiklerin görselleştirilebileceği birçok karmaşık ölçüm ve seçenek sunuyor. Ayrıca birçok istatistiği gerçek zamanlı olarak takip edebilmenizi de sağlıyor.

  1. Quicklytics for Google Analytics – iOS

Birden çok web sitesi üzerindeki verinin kolayca bulunabilmesini sağlayan harika bir uygulama. Ekrandan ekrana kolayca geçebiliyor, farklı profiller veya siteler arasında rahatlıkla geçiş yapabiliyorsunuz. Kullanımı çok kolay, tüm cihazlara uyumlu ve pil ömründen bir hayli tasarruf ediyor.

Grafik temelli tasarımı ülke ziyaretleri, gönderim raporları, kullanıcılar, tek seferlik ziyaretçiler ve siteden çıkma oranları gibi sizin için önemli olabilecek ölçümlere odaklanabilmenizi sağlıyor. Navigasyonu da çok kolay. Quicklytics’i AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

  1. Analytics Tiles

‘Izgara’ şablonuyla site verilerini sürekli güncelleyen harika tasarımlı bir uygulama. Web siteleri ve profiller arasında çok kolay bir şekilde geçiş yapılabiliyor. Hatta isterseniz her siteye farklı bir renk atayabiliyor, böylece siteleri birbirinden daha kolay ayırt edebiliyorsunuz. Analytics Tiles’ı AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  

  1. Analytics Matter for Google Analytics Web Sitesi Takibi

Önemli ölçümler üzerinde yoğunlaşabilmenizi sağlayan oldukça temiz ve iyi tasarlanmış bir arayüze sahip bir uygulama.

Sitenizin ay, gün veya yıl bazında ne durumda olduğunu hızlı bir şekilde güncelleyen renk kodu özelliklerine sahip. Tek bir ekrana birçok bilgiyi sığdırabilen oldukça kolay kullanımlı bir tasarımı var. Böylece ekranı sık sık kaydırmanıza gerek kalmıyor ve analizleriniz kolaylaşıyor. AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebilir.  

  1. Simply Stats

Simply Stats tüm verilerinizi oldukça net grafikler ve tablolar halinde sunan, minimal tasarıma sahip bir uygulama. Uygulama basit UX’inden sade veri şablonuna kadar her yönüyle çok kolay kullanımlı. Yaptığı ölçümler de bir hayli tatmin edici. Simply Stats’i AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Exit mobile version