IHS Blog

Google AutoDraw, Karamaları Simgelere Dönüştürüyor

google-autodraw

Google Ai Experiments’in son denemesi olan AutoDraw, kabaca yaptığınız karamaları, güzel ve simetrik iconlara/clipartlara dönüştüren ve ücretsiz olarak indirebilmenize olanak tanıyan web tabanlı bir çizim aracıdır. Telefonunuzda, tabletinizde ya da bilgisayarınızda çalışabilen AutoDraw, çiziminiz yerine kullanabileceğiniz daha gösterişli bir icon ya da sembol önermesi için bir yapay zekâ kullanır.

Program ‘Quick, Draw!’ isimli oyun ile aynı teknolojiyi kullanıyor. (Quick, Draw!, Google tarafından geliştirilmiş olan, kullanıcının ne çizdiğini tahmin etmek için yapay zekasını kullanan çevrimiçi bir oyundur. Bir bilgisayara karşı Pictionary oynamak gibidir.) Program her çiziminizi öğrenir ve hafızasına yerleştirir. Ardından daha sonraki çizimlerinizi doğru tahmin etmek üzere bu verileri kullanır.

AutoDraw ayrıca öneriler olmadan serbest bir şekilde çizim yapmanıza da olanak tanır. Program ile diğer temel çizim uygulamalarında yapabildiğiniz gibi nesneleri doldurabilir, renkleri değiştirebilir, farklı yazı tiplerinde metinler ekleyebilir, çok köşeli şekiller çizebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Exit mobile version