IHS Blog

MongoDB Yeni iOS Uygulamasını Çıkardı

mongoDB

MongoDB ders videolarının ve sınavlarının yayınlandığı ve öğrencilerin MongoDB sertifikasyon sınavlarına hazırlanmasında yardımcı olacak ücretsiz iOS uygulaması MongoDB University’nin çıktığını duyurdu.

MongoDB mühendislik bölümü başkan yardımcısı Andrew Erlichson yaptığı açıklamada “Ofis kavramı değişim geçiriyor. Geliştiriciler artık sadece merkezi noktalarda değil, aynı zamanda bağlantının zayıf olduğu trenlerde, uçaklarda ve otobüslerde hareket halindeyken de çalışıyor,” dedi.

“MongoDB University mobil uygulaması geliştiricilerin nerede olurlarsa olsunlar dersleri alabilmelerini ve MongoDB ile çalışmayı öğrenebilmelerini sağlıyor.”

MongoDB University şirketlerin sertifikalı işgücü veya geliştirici yetiştirme konusunda sunduğu pek çok online eğitim oluşumundan biri. Diğer oluşumlar gibi, MongoDB dersleri de ücretsiz ve online olarak sunuluyor. Uygulama bilgiyi daha mobil cihaz dostu bir hale getirerek dersleri tamamlar nitelikte. Veritabanı Yöneticisi ve Geliştiricisi sertifikasyon testlerinin ücreti ise 150 Dolar.

Bu programlar istihdam açıklarının giderilmesi ve belirli teknolojiler ve tedarikçi firmalar etrafında büyük ekosistemler oluşturulması bakımından çok önemli. Ayrıca çalışma referansı oluşturma konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

MongoDB’nin basın açıklamasını bu bağlantıdan, MongoDB University’nin web sayfasını ise bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version