IHS Blog

Pazarlamacılar İçin Dört WordPress Sosyal Paylaşım Eklentisi

4wordpress-sosyal-paylasim-eklentisi

Sizler için hedef kitlenizle iletişiminizi ve sosyal paylaşımınızı arttıracak dört adet WordPress sosyal medya eklentisi seçtik.

Bir ziyaretçi web sitenizin içeriğiyle ilgilenmişse sizi başkalarına da tanıtmadan gitmemeli. Neyse ki tam da bu işi kolaylaştırmak için hazırlanmış bazı sosyal paylaşım araçları var. Bu eklentilerden faydalanarak sosyal ağınızı geliştirebilir, takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

1) Mobil cihazlar için sosyal paylaşım: Cunjo

Ücretsiz analiz sunan, mobil cihazlara uyumlu bir eklenti. Cunjo okuyucularınızın dikkatini anında üzerine çeken basit bir araç. Kolay kullanımlı widgetlarıyla ve kurulumuyla Cunjo sayesinde sosyal medya butonlarını içeriğinizin üzerine veya yanına yerleştirebiliyorsunuz.

2) Pop-up sosyal medya ikonları: Monarch

Okuyucularınıza web sitenizden ayrılmadan önce içeriğinizi paylaşmalarını hatırlatın. Elegant Themes’in gayet güzel tasarlanmış bir eklentisi olan Monarch sayesinde içeriğinizin yanına, üstüne, altına, pop-up veya fly-in şeklinde yerleştirme yapabiliyorsunuz. Grafikleri oldukça başarılı ve hemen dikkat çekiyor.

3) Instagram gönderilerini sitenize koyun: Enjoy

Instagram’a koyduğunuz içeriklerinizi hızlıca sitenize eklemek ister misiniz? Enjoy kısa kodlar ve widgetlar yardımıyla sitenize fotoğraf ve videolarınızdan oluşan bir galeri koymanızı sağlıyor. Çok sayıda görüntüleme seçeneği de mevcut.

4) Kolay sosyal medya paylaşımı: Simple Share Buttons Adder

Web sitenizdeki içerikleri ve gönderileri hızlı bir şekilde paylaşabileceğiniz bir eklenti. Simple Share Buttons Adder sayesinde web sitenizdeki herhangi bir içeriği sosyal medyada kolayca paylaşabiliyorsunuz. İkonlar tüm cihazlara uyumlu ve bir URL kısaltıcı özelliği sayesinde kolayca isteğe göre uyarlanabiliyor. Eklenti ayrıca ücretsiz.  

Exit mobile version