IHS Blog

Red Hat Açık Kaynak Veri Depolama Kanalını Genişletiyor

Red Hat

Red Hat açık, yazılım tanımlı depolama çözümleri portföyü Red Hat Storage’ın kanalını genişletti. Red Hat ortaklarının Red Hat Ceph Storage ve Red Hat Gluster Storage çözümlerini Red Hat Connect for Business Partners ve Red Hat Embedded Programmes’in parçaları haline getirerek yeni iş fırsatları yaratabileceklerini söylüyorlar.

Red Hat Ceph Storage ve Red Hat Gluster Storage ticari ürün yazılımları üzerinde çalışan açık kaynaklı  yazılım tabanlı depolama çözümleri.

Red Hat Ceph Storage artık Red Hat Connect for Business Partners programı içerisindeki Red Hat Gluster Storage ile bir arada. Red Hat Online Partner Enablement Network (OPEN) vasıtasıyla bölgelerindeki ortaklar programının eğitim şartlarını yerine getiren Red Hat Advanced ve Premier ortakları Red Hat Storage çözümlerini satmaya yetkili olacak.

Red Hat aracı kuruluşların rekabetçi ve esnek fiyatlandırma modellerinden ve yeni kazanç/gelir fırsatlarından faydalanacağını söylüyor.

Bunun yanı sıra, Red Hat Ceph Storage ve Red Hat Gluster Storage abonelikleri 2015 yılı sonunda Red Hat Embedded Programme vasıtasıyla ortakların kullanımına açık olacak şekilde düzenlendi. Bu sayede ortaklar kapsamlı depolama fırsatlarını piyasaya daha hızlı ve verimli bir şekilde sunabilecek.

Son olarak, Red Hat Ceph Storage ve Red Hat Gluster Storage 2016 boyunca Red Hat sertifikalı bulut ve servis sağlayıcılarının kullanabileceği şekilde düzenlendi. Eğitim ve sertifikasyon, pazarlama ve satış programları ve Red Hat Storage çözümlerinin teknik içeriği Red Hat Connect for Business Partners portalındaki sertifikalı ortakların kullanımına açık olacak.

Red Hat başkan yardımcısı ve depolama ve büyük veri genel müdürü Ranga Rangachari şunları söyledi:

“Bugünkü duyurumuzla birlikte Red Hat Ceph Storage ve Red Hat Gluster Storage artık ticari kuruluşların kullanımına çok daha açık. Red Hat’in açık, yazılım tanımlı depolama ürünleri dünyanın her yerindeki aracı kuruluşlarımıza ve bulut ve servis sağlayıcısı ortaklarımıza heyecan verici iş fırsatları sunacak bir esneklik sağlıyor.”

Red Hat Certified Cloud and Service Provider Programme bu yılın başında çıkmıştı. Program daha önceki Certified Cloud Provider Programme’in yerini aldı. Bu yeni program distribütörleri, servis sağlayıcıları ve hibrid bulut projelerine dahil olan diğer ortakları daha iyi desteklemeyi amaçlıyor.

Exit mobile version