IHS Blog

SailPoint Yeni Platformu Power of Identity’i Çıkardı

SailPoint-Çözümleri

SailPoint geçtiğimiz hafta içerisinde yeni platformu Power of Identity’yi kullanıma sundu. Şirketin kimlik yönetimi piyasasının rakipsiz lideri olarak deneyiminden yola çıkılarak oluşturulan marka stratejisi kimlik yönetimini başarılı uygulamanın sonucunda gelen sayısız ticari fırsatın ve rekabet avantajının altını çizmekte. Power of Identity marka platformu ticari kuruluşların faaliyetlerini dünyanın en güvenilir ve güvenli kimlik platformuyla gizli ve korumalı bir şekilde nasıl sürdürdüğünü gösteriyor.

SailPoint 10 yılı aşkın bir süredir ısrarla kimlik yönetimi konusuna odaklanmış durumda. SailPoint için kimlik yalnızca bir IT güvenlik meselesi değil, aynı zamanda ticarete imkan veren bir olgudur. Power of Identity’den faydalanan SailPoint müşterileri yeni pazarlara adım atmış, yeni ortaklıklar kurmuş, iş güçlerini arttırmış ve yeni teknolojileri kullanmaya başlamıştır. SailPoint’in yeni marka platformu kimlik yönetiminin ticari hedefleri gerçekleştirme konusunda güçlü bir araç olduğunu tüm ticari kuruluşların anlamasını sağlamaktadır.

SailPoint Pazarlama Sorumlusu Juliette Rizkallah “Siber güvenlik endüstrisindeki mesaj büyük ölçüde bir şirketin hacklenmesi durumunda olabilecek şeylere karşı duyulan korku etrafında yoğunlaşmaktadır. Marka platformumuzun temel amacının bir yandan siber saldırılara karşı korunmanın önemini vurgularken bir yandan da daha moral verici olan bir konum ve marka mesajı geliştirerek ezberleri bozmak olduğunu üzerine basarak söylememizde fayda var. Şirketler hacklenmiş olsalar da olmasalar da büyümeye, iş güçlerinin verimliliğini arttırmaya, yeni pazarlara açılmaya ihtiyaç duyarlar. Power of Identity’nin özünü de işte bu düşünce oluşturmakta,” diyor.  

Kimlik yönetimi alanının tartışmasız lideri SailPoint dünyanın her yerindeki kurumsal müşterilerine Power of Identity’i sunuyor. Şirket bu anlamda kimlik yönetimi piyasasının öncülüğünü yapıyor ve uyum kontrolü, denetleme, parola yönetimi, tek aşamalı oturum açma ve veri erişimi yönetimi gibi, hepsi de kimliğin ticareti mümkün kılan bir olgu olduğu düşüncesi üzerine kurulu bir dizi bulut tabanlı hizmet sunuyor. SailPoint müşterileri arasında dünyanın en büyük bankalarından 8 tanesi, en büyük 5 sağlık hizmetleri sağlayıcısının 4’ü, en büyük 7 sigorta şirketinin 6’sı, en büyük 5 eczacılık şirketi gibi, hemen her sektörden dünyanın en büyük şirketleri bulunmakta.

SailPoint kimlik yönetimi ile ilgili tüm detaylar IHS Kurumsal’da!

Exit mobile version