IHS Blog

Sık Uçak Yolculuğu Yapanlar İçin Güzel Hediyeler

uçak yolculuğu

Sık sık uçak yolculuğu yapan arkadaşlarınız için güzel bir hediye arıyorsanız şu an doğru yerdesiniz. Aşağıda ister havada ister karada, ister iş seyahatindeyken ister tatil yolculuğundayken kullanılabilecek bazı hediyeler bulunmakta.

1) Avegant Glyph

Uçak yolculuğu esnasında vakit geçirmek için yapılabilecek en iyi şeylerden birisi film izlemektir. Ama kendi istediğiniz filmi izlemek istiyorsanız ya minicik cep telefonuna ya da koca dizüstü bilgisayara mahkumsunuz. Peki Avegant Glyph’i denemeye ne dersiniz? Avegant Glyph kulaklığa benzeyen, ortadaki şeridinde iki adet göz deliği olan ve kullanıcısına koltuğundan 40 inçlik bir ekranda film izleme deneyimi sunan bir cihaz. Her türlü HDMI cihazına bağlanabildiği için, adaptörünüz olduğu sürece cep telefonunuzdan bile film izlemeniz mümkün. En iyi kısmı ise cihazı kafanıza taktığınızda hala etrafınızda olup bitenleri görebiliyor olmanız. Ayrıca isterseniz ortadaki şeridini kafanıza kaldırarak kulaklık olarak da kullanabiliyorsunuz.

2) Geniş kapasiteli batarya takımı

Uzun süre dayanan geniş kapasiteli (en az 20.000 mAh) bataryalar her seyyahın hayalidir herhalde. Bu kapasitede bir batarya en az üç gün idare eder. Burada tavsiye ettiğimiz bu batarya ise telefonları 5 kez şarj ettiği gibi bir de MacBook’ların şarj edilebileceği bir USB-C portuna sahip. Her türlü cihazı şarj edebilmek istiyorsanız cihazla birlikte gelen USB ve lightning kablolarının yerine buradaki gibi USB setlerini tercih etmelisiniz.

3) Amazon Basics toplanabilir lightning kablosu

Uçak yolculuğu esnasında en can sıkıcı şeylerden biri çanta içinde karman çorman olmuş kulaklık kablolarıyla uğraşmaktır. Amazon Basics toplanabilir lightning kablosu bu anlamda gezginlere büyük kolaylık sağlıyor. 12.99 dolara bu gezgin arkadaşınıza onu çok mutlu edecek bir hediye verebilirsiniz.

4) Raden akıllı valiz

Son zamanlarda telefon şarj eden, GPS kullanarak çantanızı takip eden, hatta bagajınızın ağırlığını ölçen valizlere giderek daha sık rastlanmaya başladı. Raden de biri elde taşımalı biri çekmeli model olmak üzere 10 farklı renkte ürünüyle önde gelen akıllı valiz üreticilerinden. Valizlerde 7800 mAh’lik bir batarya takımı ve dış yüzeyde USB portları bulunmakta. Bu portlar vasıtasıyla cep telefonları 4 kez şarj edilebiliyor. Üzerindeki bluetooth sensörler sayesinde valizlerin yerini de kolayca tespit etmek mümkün.

5) DJI Mavic Pro

Uçak yolculuğu kavramıyla droneları aynı anda düşünmek pek mümkün değil çünkü piyasadaki en gelişmiş dronelar dahi valizlere sığmayacak ebatlarda oluyor. Fakat DJI Mavic Pro katlandığı zaman su şişesi boyutuna inebiliyor. Makul boyutuna rağmen kalitesinden de ödün vermiyor. Droneda bir adet 4K kamera, GPS, engelden kaçınma özelliği de dahil olmak üzere birçok cazip özellik bulunmakta.

6) BoseQuietComfort 35 kulaklık

Bose gürültü önleyici kulaklık serisinin kablosuz versiyonu olan QuietComfort’u nihayet çıkardı. Eski Bose gürültü önleyici kulaklıklarda olan özelliklerin hepsine sahip olan QuietComfort 35 aynı zamanda kablosuz olduğu için en son iPhone modelleriyle uyumlu. Sık sık uçak yolculuğu yapan tanıdıklarınız için 350 doları gözden çıkarmaya hazırsanız onları çok mutlu edeceğinizden emin olabilirsiniz.

7) MacBook

Hediye önerisi listesine bir MacBook koymak da neyin nesi diyorsanız, yeni MacBook’un özellikle uçak yolculukları için biçilmiş kaftan olduğunu hatırlatmak isteriz. Yeni MacBook eski modellerin tamamındaki özelliklere sahip ve yalnızca 900 gram ağırlığında.

8) Uber hediye kartı

Uber her gezginin en iyi dostudur. Güvenilirliği yüzünden artık birçok kişi seyahatleri esnasında araba kiralamak yerine Uber’i tercih ediyor. Siz de sık sık uçak yolculuğu yaparak seyahat eden birini tanıyorsanız onu bir Uber hediye kartı vererek mutlu edebilirsiniz. Belki çok özel bir hediye olmayabilir ama özellikle sık seyahat edenler için yeri geldiğinde hayat kurtaracak bir şey olduğunu unutmayın.

Exit mobile version