IHS Blog

VMware, Boxer E-Mail uygulamasını Satın Alıyor!

BOXER-APP-660×440

VMware, 2014’te 1.5 milyar dolara satın aldığı AirWatch‘un içerisine bir de özel bir e-posta uygulaması yerleştirmeye hazırlanıyor. Bunun için de Boxer adlı e-posta uygulamasını satın almak için girişimlere başladı. Bunun sebebi ise, özellikle son dönemde hassasiyeti oldukça artan ofis dışından mobil cihazlar üzerinden şirket e-postalarına erişim sağlayabilmek.

Boxer’ın farkı ise e-postalara erişimi sağlamakla kalmayıp bunu diğer bulut çözümlerine de entegre bir hale getiriyor olması. Box, Dropbox, Evernote, Gmail, Salesforce ve Outlook gibi çözümlerle entegre çalışabilen Boxer, AirWatch’un mobil cihaz yönetim deneyimini ve güvenliğini de bir üst seviyeye taşıyor olacak.

VMware CTO’su Noah Wasmer’ın belirttiği gibi e-posta akıllı telefonlarda en sık kullanılan uygulamalardan biri ve ardından içerik ve iş uygulamaları geliyor. Bu satınalma ile de AirWatch bu açıdan çok daha komple, çok daha güvenli hale gelmiş oluyor.

Boxer tarafından bakıldığında ise, artık çalışanlar e-postalarına çok kolay bir şekilde ulaşırken, bir yandan da güvenli bir şekilde e-postalarını yönetebiliyor olacaklar.

Satınalmanın detayları açıklanmamış olsa da, Boxer şimdiye kadar 3 milyon dolar yatırım almış bir şirket. Daha önce sadece iOS platformuna destek veriyorken, 2014’te Enhanced Email adlı firmayı satın alarak Android platformuna da geçiş yapmıştı.

Exit mobile version