IHS Blog

WordPress İçin Shopify Eklentisi Çıktı

Shopify WordPress

Shopify WordPress için bir eklenti yayınladı. Bu eklenti web sitesi sahiplerinin sitelerine bir alışveriş işlevi eklemelerini sağlıyor. Eklenti ücretsiz olarak indirilebiliyor ve WordPress’in içerik yönetim sistemine bir “ürün ekle” butonu ekliyor.

Shopify’ın ürün müdürü Daniel Patricio WordPress için Shopify E-Ticaret Eklentisi’nin çıktığını şirketin blogunda duyurdu. “Eğer WordPress’te satış yapmak için doğru vaktin gelmesini bekliyorsanız, bekleyiş sona erdi. Artık WordPress sitenize e-ticaret işlevi eklemek ve Shopify’ın tüm özelliklerini ve güvenliğini elde etmek hiç olmadığı kadar kolay.”

Ücretsiz olarak indirilebilen eklenti web sitesi sahiplerinin ürünlerini WordPress’ten ayrılmadan istedikleri sayfaya, gönderiye veya kenar çubuğuna kolayca ekleyebilmesini sağlıyor. “Diğer WordPress eklentileri tüm web sitenizin bir mağaza olmasını isterken, Shopify e-ticaret eklentisiyle WordPress alışveriş sepetinizi isterseniz tek bir ürün için bile sorunsuz bir şekilde entegre edebiliyorsunuz. Bu kendi takipçilerine doğrudan satış yapmak isteyen WordPress sitesi sahipleri için harika bir fırsat.”

Eklentinin yanı sıra, Shopify e-ticaret eklentisiyle çok iyi giden üç de ücretsiz WordPress teması sunuluyor.

Exit mobile version