IHS Blog

WordPress Sitesi Yapmak Platform 5 İle Artık Daha Kolay

Platform 5

Eğer bir WordPress siteniz varsa ve o siteyi kendi istek ve ihtiyaçlarınıza göre değiştirmek konusunda sıkıntı çekiyorsanız, bir platformu kullanmaya karar verip daha sonra Squarespace gibi daha basit bir şey kullanmaya karar verdiyseniz ya da müşterileriniz için bir web sitesi yapmak için bu süreci daha sorunsuz bir hale getirecek bir şey arıyorsanız, mutlaka Platform 5 hizmetini denemelisiniz. Platform 5 PageLines’ın web geliştiricileri (veya meraklı amatörler) için sunduğu, WordPress’in güçlü içerik yönetim sistemine çok iyi bir tamamlayıcı niteliğindeki hizmettir.

Platform 5 esasen basit sürükle bırak, sıfır kod ve gerçek zamanlı editleme özelliklerinin bir karışımını kullanarak WordPress sisteminin birçok özelliğinin isteğe göre uyarlanabilmesini sağlayan bir dizi eklenti. Bu hizmet sayesinde sitelerin nasıl görüneceğiyle ilgili önceden iyi bir fikir edinmek ve Yayınla tuşuna basmadan önce gereksiz her şeyi eleyebilmek mümkün.

Hizmet aynı zamanda sliderlardan farklı profillere kadar her şeyi içeren birçok eklentiyi de bünyesinde barındırıyor. Bunun yanı sıra, JavaScript ile yazıldıkları için bu eklentilerin standart WordPress seçeneklerinden çok daha güvenilir olduğunu öne sürmek de mümkün.

Platform 5 ücretsiz, bu yüzden WordPress deneyimini geliştiriyor mu yoksa aksatıyor mu diye görmek için indirmekte hiçbir sakınca yok. PageLines bu hizmetten geliri Platform 5 Pro özelliklerini satın almak isteyen kullanıcılar üzerinden sağlamayı ümit ediyor.

Exit mobile version