IHS Blog

Anneler Günü İçin 13 Teknolojik Hediye

Anneler-Gunu-Hediyesi-2017

Anneler günü yaklaşıyor. Bu yıl annenize olan sevginizi teknolojik bir hediyeyle ifade etmek istiyorsanız, size 13 adet tavsiyemiz olacak.

1) Kate Spade internete bağlanabilen çanta

Kate Spade 20. yüzyıl modernizminden esintiler taşıyan çantalarıyla ünlü, dünyanın en sevilen aksesuar tasarımcılarından biri. Everpurse’le işbirliği içinde tasarlanan bu çantalarda iPhone’lar için (Android için değil!) şarj soketleri bulunmakta. Çalışan kadınlar için bire bir. Fiyatı 328-489 dolar arası.

2) Tile cihaz bulucu

Akıllı telefonu veya tableti olan anneler için harika bir hediye. Yapmanız gereken tek şey küçük kare parçayı annenizin ihtiyaç duyduğu zaman bulmak isteyeceği cihazın üzerine koymak. Daha sonra anneniz sizin belirleyeceğiniz bir ekrandan bu cihazları bulabilir. Dağınık evler için ideal bir anneler günü hediyesi. Fiyatı: Dörtlü paketi 40 dolar, tek olarak 25 dolar.

3) Philips uyandırma ışığı

Özellikle karanlık kış günlerinde çok sık kullanılabilecek bir alet. Doğal güneş ışığı simülasyonu yapabilen bu alet aynı zamanda dinlendirici sesler de çıkartabiliyor. Alarmı ve radyosu da var. Anneniz bu hediyeyi aldıktan sonra başucundaki alarmı kaldıracak. Fiyatı: 170 dolar

4) Echo hub ve hoparlör

Küçük ama güçlü bir hoparlör olan Echo satış rakamlarıyla Amazon’u bile hayret ettiriyor. Annenize de anneler günü için bir Echo hediye edebilirsiniz. Hoparlörü evinizin istediğiniz bir noktasına koyabiliyor ve Spotify, Pandora ve (elbette) Amazon’la entegre edebiliyorsunuz. Echo sesle komut edilebiliyor, alışveriş yapmak için kullanılabiliyor, yemek tarifi verebiliyor, hava durumunu aktarabiliyor, hatta gidip hoparlörüne miyavlarsanız size geri miyavlıyor. Tam yorucu bir günün sonunda biraz eğlenmek isteyen anneler için. Fiyatı 179.99 dolar.

5) Jackery taşınabilir şarj aleti

Eğer şarj soketli çanta alacak maddi durumunuz yoksa veya anneniz Kate Spade’den ziyade daha çok bir Gucci insanıysa ama yine de bir şarj aletine ihtiyacı varsa anneler günü için ona bu şarj aletini alabilirsiniz. Jackery’nin bu şarj aleti üç cihazı aynı anda şarj edebiliyor (ne yazık ki henüz dizüstü bilgisayar şarj edemiyor), tam şarj olmuş haliyle bir iPhone 6’yı üç kez tamamen doldurabiliyor. Fiyatı: 70 dolar.

6) UrbanEars kablosuz kulaklık

Evet, belki kulaklıklar işitmeye zarar veriyor olabilir ama bu tarz kulaklıklar o konuda görece daha zararsız. UrbanEars’ın bu kulaklık modeli de havalı annelerin çok hoşuna gidebilecek bir anneler günü hediyesi. Ayrıca evin içindeki gürültüden bir süreliğine dahi olsa kurtulmak isteyen anneler bu hediyeyi mutlaka çok sevecektir. Fiyatı: 99 dolar.

7) Akıllı telefonla kumanda edilebilen bahçe ışıkları

Bahçe işlerine meraklı anneler tarafından memnuniyetle karşılanacak bu hediye bahçe dekorasyonu işine dahi nesnelerin interneti olgusunun yerleştiğini gösteriyor. Bu ışıkların birçok modeli bulunmakta. Airgoo’ya ait bu model parlak ışıkları, kolay kurulumu ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Fiyatı: 42 dolar.

8) iPad (veya başka bir tablet)

Annenizin hala bir tableti yoksa harçlığınızın bir kısmını bu anneler günü hediyesine ayırmaya başlayın. Fiyat: En ucuz modeller 269 dolar, en pahalı modeller 799 dolar.

9) AeroPress

Kahve seven anneler için. Aerobie frizbiyi üreten firma olan Stanford’ın tasarımı olan bu kahve presi yalnızca kol gücüyle çalışıyor ve bir ila dört içimlik kahve yapmak üzere kullanılabiliyor. Kaliteli bir kahveyle birlikte harika bir anneler günü hediyesi olacağı kesin. Fiyatı: 30 dolar

10) Amazon Kindle

Kitap okumayı seven anneler için süper bir hediye. Kindle ile birlikte alınacak bir hediye kartı ile e-kitapları tabletten veya akıllı telefondan okumak da mümkün. Hediye kartının fiyatı: 10 dolar. En düşük model Kindle fiyatı: 50 dolar.

11) 3D baskılı takı

3D baskı artık birçok alanda kullanılıyor. Bunun çok ilginç bazı örneklerine modada, özellikle de mücevher ve takı tasarımında rastlanabiliyor. Artık birçok tasarımcı sayısız malzemeden ürettikleri çeşit çeşit tasarım için bu teknolojiyi kullanıyor. Siz de anneler günü için böyle bir takı alıp annenize hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Fiyatı: Shapeways’e ait bu yaprak motifli kolye 34.39 dolar.

12) Ismarlama ayakkabı

Bu da hem yaptırması hem de hediye etmesi keyifli bir anneler günü hediyesi. Freez ile akıllı telefonunuzu ve Freez’in algoritmalarını kullanarak kendi ayağınıza ve zevkinize göre ayakkabılar üretebiliyorsunuz. Farklı giyinmeyi seven anneler için. Fiyatı: 199 dolar.

13) Bakım seti aboneliği

Birchbox abonelik karşılığı denemelik numune kozmetik ürünler göndermesiyle ünlü bir marka. Bu anneler günü annenize uzun süre boyunca kullanacağı bir bakım seti hediye etmek isteyebilirsiniz. Fiyatı: 3 aylık abonelikler 30 dolardan başlıyor.

Bonus: Anneler İçin Blog! 

Blog harika bir yaratıcılıktır. Anneler herkesin ihtiyaç duyduğu becerilere sahipler fakat bu yaratıcı becelerini paylaşacakları sosyal medya haricinde farklı bir alan yok yaratıcılıklarını herkes ile paylaşabilmeleri için annenize blog hediye edebilirsiniz. IHS WordPress Blog hosting paketi ile başlayın! 

Exit mobile version