IHS Blog

Com.tr Alan Adı Tesciline Hosting Hediye!

com-tr-alan-adi-tesciline-hosting-bedava

IHS’den satın alacağınız her Com.tr alan adı için bir yıllık nano hosting paketi hediye.

Com.tr Alan Adı Nasıl Tescil Ederim ?

Com.tr uzantılı domainler (alan adları), Türkiye’de ODTÜ’ye bağlı bir kurum tarafından yönetilmektedir. IHS  üzerinden “.com.tr”  ve diğer tr uzantılı alan adlarını kolayca tescil edebilirsiniz.

Adsoyad.com.tr şeklinde kendi adınızı taşıyan “.com.tr” uzantılı bir domain adresini almak isterseniz, sadece nüfus cüzdanı suretini IHS’ye siparişiniz sonrası iletmeniz yeterlidir. Şirket için almak istediğiniz “.com.tr” uzantılı alan adları için ise,

gibi belgelerin, tescil etmek istediğiniz alan adı ile organizasyon adınızın uyumlu olması gerekmektedir.

Com.tr Alan Adının Avantajları Nelerdir?

Com.tr uzantılı alan adları kurum tarafından onaylanarak alındığından dolayı, bu bir güven durumu ve prestij yaratmaktadır. “.com ve .net” gibi alan adıları herkes tarafından çok kolay bir şekilde tescil edilebilmektedir, fakat daha önce söz ettiğimiz gibi “.com.tr” gibi bir alan adına sahip olmak için bir çok evrak sunmalısınız. Ayrıca “com.tr” uzantısı www.google.com.tr yerel arama motoru tarafından da yerel arama sonuçları için com.tr alan adı önem arz etmektedir. Kurumsal bir organizasyona sahipseniz “.com.tr” uzantılı alan adına hemen müracaat ederek almanızı öneririz, yoksa sizinle aynı adı taşıyan başka firma sizden önce alan adınızı tescil ettirebilir.

com.tr alan adınızı sorgulamak için hemen tıklayınız.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?

– Kampanyadan faydalanmak için 12.02.2019 tarihinden sonra yeni bir .com.tr alan adı tescil etmeniz gerekmektedir.
– Belgelerinizin doğrulanması ve tescil işleminizin tamamlanmasının ardından Nano Hosting paketiniz hesabınıza tanımlanacaktır.

Kampanya detaylarını incelemek için tıklayınız.

* Kampanya 31.03.2019 tarihine kadar sadece online satın alımlarda geçerlidir..

Exit mobile version