IHS Blog

En İyi 7 WordPress Fiyat Tablosu Eklentisi

wordpress-price-eklentisi

Satış yapmaktan zor bir şey varsa o da internetten satış yapmaktır. İnternetten alışveriş yapan kişiler gerçek hayatta alışveriş yapanlara kıyasla çok daha seçici olurlar ve seçeneklerine yönelik çok daha fazla araştırma yaparlar. Dolayısıyla, kazancınızın artmasını istiyorsanız tüm muhtemel seçeneklere açık olmanız gerekir.

Her ne kadar internet müşterileriniz cezbetmek daha zor olsa da, satış ve fiyatlandırma psikolojisini öğrenirseniz bir anda büyük bir sıçrama yapabilirsiniz. Karşılaştırmalı tablolar hazırlamak müşterilerinizi her iki tarafı da memnun edecek bir alışveriş seçeneğine yönlendirmenin en basit yollarından birisidir.

Bazı fiyatları ve ürünleri diğerlerinden daha cazip kılan şeylerin neler olduğuna ve WordPress’teki en iyi fiyatlandırma eklentilerine bir göz atalım.

Fiyat Tabloları Neden Faydalıdır?

Örneğin bir hosting hizmetini ele alalım. Kişisel bir web sitesi olan ortalama kullanıcılara yönelik paketlerin aylık fiyatı en fazla 10 dolardır. Bu da gayet makul bir meblağ gibi görünür. Bu tabii benzer bir hizmetin ayda sadece iki üç dolara verildiğini görene kadardır. Bu hizmetler arasındaki farkı oluşturan küçük farklara aşina olmayanların birçok farklı hizmet arasında kaybolması işten bile değildir.

Bu durumda potansiyel müşteri her paketin kendi ihtiyaçlarına göre artısını ve eksisini değerlendirir ve hangi teklifin kendisi için en iyi seçeneği sunduğuna karar verir. Dolayısıyla hizmetin kendisi için ne değerde olduğunu belirlemek amacıyla hizmetin fiyatını belirleyen maliyete yönelik analizler yerine diğer hizmetlerle karşılaştırmalar yapar.

Şirketler bunun bilincinde olduğu için mümkün olan her yerde fiyat tabloları oluşturarak bu durumdan faydalanmaya çalışır. Paketler, özellikler ve fiyatlar arasındaki önemli farkları anlaşılır bir şekilde vurgulayarak aynı hizmetin farklı katmanlarını satan şirketler için cazip teklifler sunarlar.

Ortalama bir fiyat tablosunda temel, ortalama ve premium hizmetler arasında bir hiyerarşi oluşturmak için en az üç sıra olur. Temel hizmet sırasında giriş seviyesinde, sadece en gerekli temel özelliklerin olduğu, daha iyi özelliklerin daha pahalı paketlere ayrıldığı, mümkünse ücretsiz veya deneme seçeneğini de içeren teklifler olur. Fiyat tabloları iyi hazırlanırsa sütunlar arasında karşılaştırma yaparak farkları tespit etmek daha kolay olur ve fiyatlar müşteriler için daha makul gözükür.

Karşılaştırmada kolaylık olması için en iyi fiyat tablosu eklentilerini ücretsiz ve ücretli olarak ikiye ayırdık. Ücretsiz eklentilerin kullanıcıları ücretli versiyonları kullanmaya teşvik etmek için aynı karşılaştırma tekniğini kullanıyor olmasına da dikkatinizi çekeriz.

En İyi 4 Ücretsiz WordPress Fiyat Tablosu Eklentisi

1) Fatcat Aps’ten Easy Pricing Tables Lite

Bu kullanışlı küçük eklentide fiyat tabloları için gereken her şey var. Eklenti içerisinde birçok hazır şablon, basit bir arayüz, farklı konfigürasyonları denemek için de kapsamlı bir özelleştirici bulunuyor.

Özellikleri:

– Oldukça kullanışlı ve bütün temalara uyacak şekilde tasarlanmış

– Hazır şablonlar dönüştürme oranları en fazla arttıracak şekilde oluşturulmuş

– Kapsamlı bir özelleştiricisi var.

– Tablolar sürükle bırak şeklinde düzenlenebiliyor.

– Kendine özgü bir CSS’i var.

2) Supsystic’ten Pricing Table

Supsystic WordPress ekosistemi içerisinde, canlı sohbet, sosyal paylaşım butonları ve foto galeriler gibi popüler fonksiyonların olduğu eklentileriyle ünlü bir geliştirme ekibidir.Bu fiyat tablosu çözümleriyle bir kez daha başarılı bir işe imza atmışlar.

Özellikleri:

– Basit sürükle-bırak tablo oluşturucusu ve bu işleme yönelik başarılı bir görsel rehber.

– Tablolara video ekleme özelliği.

–  Kendine özgü CSS.  

3) Responsive Pricing Table

Bu eklenti adı üstünde tablo oluşturmak için tasarlanmış. Responsive Pricing Tables içerisinde tablo oluşturmayı bir hayli kolaylaştıran kolay kullanımlı bir panel var. Yine de sorun yaşayanlar için eklenti içerisinde açıklayıcı yardım belgeleri de bulunmakta.

Özellikleri:

– Standart bir fiyat tablosunda olmasını istediğiniz bütün özellikleri (başlık, tanım, fiyatlar, zaman periyodu, ikonlar, ödeme butonları vs) içeren basit tablo oluşturma süreci.

– Bazı özel alanların renklendirilebilme seçeneği

– Kısa kodlar vasıtasıyla tabloları her gönderiye ekleme özelliği.

4) WRC Pricing Tables

WRC Pricing Tables tablolarındaki tüm ayarları istediği şekilde ayarlamak isteyenler için. Eklenti tablolara sınırsız sayıda sıra ve sütun ekleme olanağı sunuyor.

Özellikleri:

– Basit kısa kodlarla fiyat tablolarınızı düzenleyebiliyorsunuz.

– Tablolardaki tüm seçenekler için basit özelleştirme menüleri.

– Paketlerdeki her özellik için faydalı bilgiler ekleyebilme seçeneği.

– Basit animasyonlar.

– Tikler ve çarpılar için ikonlar

En İyi 3 Premium WordPress Fiyat Tablosu Eklentisi

5) Go Pricing – WordPress Responsive Pricing Tables

Bu birçokları için en iyi fiyat tablosu eklentisi. Go Pricing’in kendi istatistiklerine göre bu eklenti 24.000’in üzerinde web sitesi tarafından kullanılıyor.

Yukarıda bahsedilen eklentilerin çoğunda benzer özellikler var, fakat Go Pricing fiyat tablosu olayını başka bir seviyeye taşıyor.

Özellikleri:

– Pakette tablolar için tam 250 varsayılan şablon var. İçerisinde her zevke göre birçok görsel tarzı barındırıyor.

– 1900’ün üzerinde font seçeneği.

– Canlı önizleme modu.

– Paypal satın alma butonlarını destekliyor.

– Visual Composer ile tam olarak uyumlu.

– Bütün tasarımlar dokunmalı cihazlara için optimize edilmiş.

6) CSS3 Responsive WordPress Compare Pricing Tables

CSS3 Responsive WordPress Compare Pricing Tables hem harika bir eklenti hem de bir başlığa tüm özelliği doldurmak istediğinizde neler olabileceğinin güzel bir örneği. Eklentide iki temel stilde, hepsi de HTML ve CSS ile oluşturulmuş 20 farklı tablo bulunmakta.  

Özellikleri:

– Canlı önizleme seçeneği.

– Normal ve kayan sütunlar arasında, genişletilebilir sıralar ve renklendirilmiş sütunlar arasında geçiş özelliği.

– Sütunlar için animasyonlar.

– Kolay mod seçeneği.

– 40’ın üzerinde ikon.

– Tüm tablolar için kısa kodlar.

7) CSS3 Responsive Web Pricing Tables Grids

Normal lisans başına 6 dolar gibi gayet makul bir fiyatı olan CSS3 Responsive Web Pricing Tables Grids bütçe konusunda kısıtlılıkları olanlar için çok iyi bir çözüm. Bu ucuzluk sizi yanıltmasın, eklenti içerisinde tüm kullanıcılara yönelik birçok özellik bulunuyor.

Özellikleri:

– Tüm varsayılan şablonlar HTML ve CSS ile hazırlanmış ve hepsi de oldukça kolay kullanımlı.

– Sütunlara renk ve animasyon ekleyebilme özelliği.

Sonuç

Güzel bir fiyat tablosu yeni müşteriler kazanmak için iyi bir seçenek olabilir ama kimseyi de bir gecede zengin etmez. Başarılı olmak için rakiplerinizin ne yaptığını, fiyatlarını nasıl belirlediklerini, hangi özellikleri sunduklarını araştırmanız da gereklidir. Bütün bunları yaparak rakiplerinizden iyi kalite veya fiyat sunabilirseniz bir adım öne geçersiniz.

İyi bir fiyat tablosunda ise şunların olması gerekir:

  1. İhtiyaçlarınıza ve tabii bütçenize uygun eklentiyi bulun.
  2. Fiyat karşılaştırmalarından faydalanın.
  3. En cazip paketleri renklerle vurgulayın.
  4. Mümkünse tablonuzda bir ücretsiz ürün seçeneği olsun.
  5. Sonuçlarınızı optimize etmek için farklı şablonları deneyin.
Exit mobile version