IHS Blog

Sosyal Medya Düşkünlerine Alınabilecek 14 Hediye

sosyal-medya-hediyesi

İster iş için olsun ister eğlence için, hayatını Facebook/Instagram/Snapchat gibi sosyal medya platformlarında geçiren bir tanıdığınız mutlaka vardır. Bu kişilere bir hediye almak ister misiniz? Size yardımcı olalım. Aşağıda çalışma hayatında yardımcı olabilecek hediyelerden her gün kullanılabilecek faydalı olanlara ve yalnızca eğlence için kullanılabilecek olanlara kadar birçok hediye seçeneği bulunmakta.

Snapchat Gözlüğü

Bunu bulması biraz zor olabilir, çünkü 130 dolarlık bu gözlükler şimdilik yalnızca ABD’de bazı yerlerde satılıyor.

Prynt Kılıf

Prynt fotoğraf basabilen telefon kılıfı sayesinde akıllı telefonunuzu bir Polaroid fotoğraf makinesine dönüştürüyor. Fiyatı 150 dolar olan bu kılıf başta bir Kickstarter projesi olarak başlamıştı ama şu an 7 milyon dolar toplamış durumda ve Amazon ve Best Buy’dan satın alınabiliyor.

Instagram Yastıkları

Stitcha adında bir şirket Instagram fotoğraflarınızı 50 dolar karşılığında yastıklara basıyor.

DJI Osmo Mobile Sabitleme Çubuğu

Facebook ya da Periscope gibi sosyal medya kanallarında canlı yayın yaptıysanız mobil cihazınızı sabit tutmanın ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorsunuzdur. Fiyatı 300 dolar olan bu çubuk taşınabilirlikten fedakarlık etmenize gerek kalmadan cihazlarınızı sabitleyebilmenizi sağlıyor.

Mophie Şarj Kılıfı

Snapchat ve Instagram gibi sosyal medya uygulamaları telefonunuzun bataryasını çok hızlı bir şekilde bitirir. Mophie’nin şarj kılıfları düzeninizi ve ayarlarınızı bozmadan telefonunuzu kolayca şarj etmenizi sağlar. Yalnız bu kılıfların hangi tip telefonları alabildiğini önceden mutlaka öğrenmeniz ve alışverişinizi ona göre yapmanız gerekiyor.

Jetpack MiFi Kişisel Hotspot

Bu cihaz birçok durumda hayat kurtarabilme özelliğine sahip. İnternet bağlantısının zayıf olduğu bir noktada mutlaka internete girmeniz gerekiyorsa MiFi Jetpack sorununuzu anında çözüyor.

Photojojo iPhone Lensleri

Bazen akıllı telefonlarımızın kendi orijinal lensleri işimizi görmez. Photojojo iPhone telefonlar ve Android telefonlar ve tabletler için çok eğlenceli manyetik lens kitleri satıyor. Lensler alüminyum malzemeden yapılmış ve yüksek netlik özelliği olan kalın camlara sahip. Lens kitlerinde geniş açı, makro, balıkgözü, telefoto, süper balıkgözü ve polarizör lensler bulunmakta. Lensleri kullanmadığınız zaman cebinize atabiliyorsunuz.

Sennheiser Momentum 2.0 Kablosuz Kulaklık

Fiyatı 375 dolar olan bu kulaklıkta aktif gürültü engelleme, 22 saat batarya ömrü, Bluetooth ve Noise Guard özellikleri bulunmakta.

Kişisel WordPress Blog

Sosyal medya tutkunlarının olmazsa olmazı kişisel bloglardır ancak nasıl bir blog sayfası oluşturacağını çoğu sosyal medya tutkunu bilmez. WordPress Hosting paketi ile 3 adet blog sayfası oluşturabilir ve arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Üstelik ücretsiz destek hizmeti ile yıllık 29,90$ ‘dan başlayan fiyatlarla.

Twitter Dövmeleri

Kolunuza bir Kanye West tweeti dövmesi yaptırmak ister misiniz? Beşli paketler halinde satılan bu Twitter dövmelerinin fiyatı 5 dolar.

Pusheen Temalı Herhangi Bir Şey

Pusheen yemek yemeyi çok seven tatlı bir kedi. Kendisi sosyal medya kullanıcılarına tanıdık gelmiş olabilir çünkü o bir Facebook Messenger çıkartması. Bu sitede bir sürü Pusheen temalı ürün var. Pusheenseverler için bebek tulumları ve oyuncaklar gibi birçok seçenek bulunmakta.

Instagram Fotoğraflarınızın Magnetleri

Sticky9 Instagram fotoğraflarınızı buzdolabınıza, bilgisayarınıza veya mıknatıs tutabilecek herhangi bir yere koyabileceğiniz güzel magnetlere dönüştürüyor.

Hashtag Şeklinde Seramik Şekerleme Tabağı

Twitter ve şekerleme seven arkadaşlarınız için. Fiyatı 10 dolar.

Facebook Beğenisi Fırın Eldiveni

Bu Facebook “Beğenisi” fırın eldiveni mutfaktaki popülerliğinizi arttıracak.  

Exit mobile version