IHS Blog

Teknoloji Meraklısı Kız Arkadaşa Alınabilecek 20 Hediye

kiz-arkadasa-hediye

Teknolojiye meraklı bir kız arkadaşa sahipseniz, ona alabileceğiniz harika hediyeler. 14 Şubat sevgililer günü içinde düşünebilirsiniz. 🙂

1- Prynt Telefon Kılıfı

Arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz insta fotoğrafları çekmek istiyorsanız, Prynt sizin için telefonunuzu bir Polaroid fotoğraf makinesine dönüştürüyor. Yapmanız gereken tek şey telefonu bu kılıfa koymak ve fotoğrafı çekip “bas” butonuna basmak. Prynt telefon kılıflarını 150 dolara Amazon ve Best Buy’dan alabilirsiniz.  

2- Mophie Şarj Kılıfı

Mophie iPhone’u olanlar için bir nimet. Telefonların şarjının bir ila bir buçuk gün dayanmasını sağlıyor. Birçok renkte bulunabilecek bu kılıflar şarjı hep biten kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Amazon üzerinden 60 veya 100 dolara bulabilirsiniz.

3-  Vinaya’dan ZENTA Bilezik

ZENTA bileğe takılarak stresten kalp atış hızınıza ve uyku düzeninize dair birçok bedensel hareketinizi takip eden, aynı zamanda bilekte de çok şık duran bir bilezik. Ürün birçok renkte hem bilezik hem kolye olarak bulunmakta. Bileziği Vinaya’dan 195 dolara alabilirsiniz.

4- SuperDiamond PureGold Bluetooth Bel Çantası

Bisikletine binip belindeki çantadan süper ritmler çalarak dolaşmak isteyebilecek bir kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediye. SuperDiamond PureGold Jammypack’ten 60 dolara alınabilir.

5- DJI Phantom 4 Kameralı Drone

DJI Phanton 4 Kameralı Drone Apple’da 1200 dolara satılmakta. Bu dronela 30 fps ve Full HD 1080p ile 4k havadan çekim yapabilirsiniz. Çektiğiniz görüntüleri ayrıca iPhone veya iPad’inize aktararak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

6- Kate Spade Everpurse

Everpurse 2013 yılında Kickstarter’la kurulduktan sonra Kate Spade’le birleşti. Markanın ürünü cüzdanların iç cebine konulan gizli bir telefon şarj etme aleti. Fotoğraftaki cüzdan 198 dolar ve mağazalardan veya internetten satın alınabiliyor.

7- Q Designs iPhone Şarj Eden Bilezik

Q Designs bilezikleri hem zarif bir aksesuar hem de bir iPhone şarjı. Uzun bir akşamın sonunda sık sık karşılaşılan şarj bitme sorununa karşı harika bir aygıt. Bileziğin birçok farklı rengi var. Bloomingdale’den 125 dolara alınabilir.

8- Snap, Inc. Gözlük

Snap, Inc.’in bu ilk donanımı şu an ABD’de peynir ekmek gibi satılmakta ve teknoloji meraklısı kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerden biri.

9- 3D Baskı Kodlama Yüzüğü

Japon startup 3Dwaves sesinizi kaydediyor ve ses dalgalarınızı metal yüzüklere dönüştürüyor. Yüzüklerin fiyatı seçtiğiniz malzemeye göre 130 dolarla 1300 dolar arasında değişiyor. Mesajlarını ölümsüzleştirmek isteyenler bunu şirketin web sitesinde yapabilirler.

10- Glossier Phase 2 Seti

IntotheGloss’un makyaj markası Glossier, Phase 2 ile mükemmel bir makyaj seti sunuyor. Sette kaşlarınızı şekillendirebileceğiniz, dudak nemlendirme için kullanabileceğiniz ürünler, yüz kremleri gibi birçok ürün bulunmakta. Seti kendinize veya arkadaşınıza internetten 50 dolara alabilirsiniz.

11- Nomiku

Nomiku son dönemlerde özellikle kadınlar arasında bir hayli revaçta olan ve adından sık sık bahsedilen bir akıllı yemek pişirme araçları seti. Cihaz akıllı telefonunuza bağlanarak günün herhangi bir saatinde mükemmel pişmiş bir et yemeği yemenizi sağlıyor. Cihazın orijinal versiyonu 200 dolar, WiFi’lısını isterseniz 250 dolar.

12- Google Daydream Gözlüğü

Google’ın Daydream sanal gerçeklik gözlük seti şık tasarımı ve 80 dolarlık makul fiyatıyla teknoloji meraklısı kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kız arkadaşınız bu gözlükle uzayda yolculuk yapabilir, haberleri okuyabilir veya bir meditasyon seyahatine çıkabilirler. Akıllı telefonunuzu gözlüğün içindeki haznesine takıp kumandasıyla gözlüğü çalıştırabiliyorsunuz.

13- Marc Jacobs Kadife Fotoğraf Makinesi Çantası

Bu kamera çantası siyah kuş tüyü ve kırmızı kadifeyle aranızın ne derece iyi olduğuna bağlı olarak dünyanın en güzel ya da en çirkin çantası olabilir. Marc Jacobs gotik ruhunu içinde barındıran kız arkadaşlar için bu çantayı tasarlamış. Çantayı 495 dolara Shopbop’tan satın alabiliyorsunuz.

14- iRig Karaoke Mikrofonu

Kız arkadaşınız karaoke seviyorsa bu ona mükemmel bir hediye olur. iRig karaoke mikrofonunu akıllı telefonuyla hemen kullanmaya başlayabilir. Mikrofonu telefonunuzun kulaklık girişine takıp uygulaması içerisinde istediğiniz şarkıyı seçip söyleyebiliyorsunuz. iRig başta Amazon olmak üzere birçok online perakendeci mağazadan 35 dolara alınabiliyor.

15- Philips Kablosuz Picopix Pico Projektör

Bu küçücük cihazla daha önceden kaydetmiş olduğunuz Netflix dizilerini istediğiniz yerde seyredebilirsiniz. Projektörde HDMI, USB ve Micro SD girişleri bulunmakta ve Bluetoothlu hoparlörlere bağlanarak herhangi bir yeri sinema salonuna çevirebilme özelliği var. Urban Outfitters’den 270 dolara alınabilir.

16- The Sill’den Bitkiler

Kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerden biri de The Sill’den alınacak bitkilerdir. New Yorklu startup The Sill’den alınabilecek çok çeşitli saksı bitkisi bulunmakta. Şirket dünyanın her yerine sipariş gönderiyor.

17- Amazon Echo Dot

Echo Dot aslında ufacık bir Alexa donanım aksesuarı ama 50 dolar karşılığında ailenin diğer üyeleri ile aynı şeyleri yapabiliyor. Bu cihazlardan her odaya birer tane koyup Alexa’ya hava durumunu sorabilir, NPR dinleyebilir veya internetten alışveriş yapabilirsiniz. Echo Dot’un siyah ve beyaz modelleri bulunmakta.

18- WordPress Blog

Kadınların olmazsa olmazı bloglar. Günlük yaşam üzerine, her telden paylaşımlar yapabileceği bir blog hediye edebilirsiniz. Şu sıralar popülerliğini arttıran WordPress Blog hosting paketini IHS’den yıllık 29 dolara alabilirsiniz.

19- Mime et moi’dan Ayarlanabilir Yüksek Topuklu Ayakkabı

Topuk boyu ayarlanarak aynı ayakkabı hem yüksek topuklu hem de topuksuz olarak kullanılabiliyor. Alma startup Mime et moi’nın üretimi olan tüm ayakkabılar ayarlanabilir nitelikte. Birçok renkte ve modelde olan bu ayakkabıları 185 dolara alabiliyorsunuz.

Bu fotoğrafta ayakkabının alçak topuklu hali görünüyor.

20- 3Doodler Kalem

Kız arkadaşınızı Paris’e götüremiyorsanız Eyfel’in 3 boyutlu çizimini yaparak Paris’i onun ayağına getirin.  3Doodler’ın üretimi olan bu kalem içi 3D yazıcı ile sonsuz şey yapmak mümkün. Yeni başlayanlar için olan seti Amazon’dan 70 dolara, birçok renk seçeneği olan daha üst sürümünü urban Outfitters’tan 100 dolara alabilirsiniz.

Exit mobile version