IHS Blog

Uygun Fiyatlı Teknolojik Hediyeler

150tl-alti-teknolojik-hediyeler

Hediyelik eşya arıyor, ama raflarda tozlanacak bir şey yerine gerçekten işe yarayabilecek ve çok da cep yakmayan teknolojik bir seçenek mi arıyorsunuz? Merak etmeyin, sizi düşünmekten kurtarıyoruz. Listemizi, bize alınsa gerçekten mutlu olacağımız teknolojik aletlerle sınırlandırdık, alış kolaylığını da göz önünde bulundurarak size gayet kullanışlı bir hediye rehberi hazırladık.

TV streaming dongle

Uygun fiyatlı ve kullanışlı bir hediye düşündüğünüzde bir TV görüntü aktarım cihazı muhtemelen aklınıza ilk gelen şey olmaz. Ama Roku Streaming Stick, Amazon Fire TV Stick veya Google Chromecast akış cihazlarını ) 135TL (30$-35$) gibi bir fiyata bulabiliyorsunuz. Hangisini mi almalısınız? Hepsi de büyük akış servislerini destekliyor; bu nedenle soracağınız asıl soru hediyeyi alacağınız kişinin hangi cihaz ekosistemlerinin bir parçası olduğudur.

The smart home, ucuzundan

Ses asistanı olarak Amazon Echo Dot’ın da, Google Home Mini’nin de fiyatları yaklaşık olarak aynı, 110TL (29$). En iyi smart home cihazları olmayabilirler ama ekonomik bir seçenek olarak gayet uygunlar.

Wemo Mini Akıllı Priz

Akıllı bir ev istiyorsanız, akıllı cihazlara ihtiyacınız var. Bu akıllı priz, mevcut ışıklarınızı ve cihazlarınızı Amazon Alexa ya da Google Assistant ile kontrol etmenizi sağlıyor. Herhangi bir abonelik gerektirmiyor ve ayrıca bir “uzak modu” içeriyor; böylece ışıklarınız normal bir zamanlayıcının tahmin edebilirliği olmadan açılıp kapanabiliyor. 130TL  (30$)altında bir ücrete sahip olabilirsiniz.

Anker PowerCore+ Mini 3350

Herkesin arada şarjı azalır, ama dışarda normal büyüklükte bir powerbank taşımak herkes için kolay olmayabilir. Bu Anker şarj cihazı bir ruj boyutunda olup çantanıza ve cebinize kolayca sığacaktır. Çoğu akıllı telefonu şarj etmeye yetecek gücü vardır ve sadece 60TL (15,99$)’a bulabilirsiniz.

MacBook USB Çevirici

Yeni bir MacBook satın alırsınız, keyifle kullanmaya başlarsınız ve bir de bakarsınız ki eski USB cihazlarınız artık düzgün şekilde bağlanmıyor. Belki gelecekte tüm cihazlar USB-C’ye geçmiş olur, ama şu an çoğumuz çaresizlik içinde şarj aleti arıyoruz. Neyse ki Amazon bunlardan bir kaçına 38TL (10$)’dan az bir fiyata sahip olmamıza olanak sağlıyor.

 

Telefonları güvende tutmak

Hepimizin ekranı çatlak olmasına rağmen asla telefon kılıfı almayan bir arkadaşı vardır. Belki de bir hediye aracılığıyla onları hayatta daha iyi seçimler yapmaya yönlendirebilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilemiyor musunuz? Gayet basit, bu Speck iPhone telefon kabı 75 TL ( 20$)’ın yalnızca biraz üstünde.

Takip cihazı

Birinin kayıp telefonunu ya da anahtarlarını bulmasını sağlamaktan daha iyi hediye var mı? Tile Mate ve TrackR pikseli gibi Bluetooth izleyicileri, kayıp eşyanın tam olarak nerede olduğunu söyleyemezler ama sizi doğru yere yönlendireceklerdir. Artık anahtarlarınızı ofiste bıraktığınızda evin altını üstüne getirmenize gerek yok. Ayrıca telefonunuz sessiz modda olsa bile yardımcı bir zil tonu çalmasını sağlayacaklardır.

İçerik, içerik, içerik

Hediye kartları her zaman kolay bir seçimdir, kimse Amazon veya iTunes’da indirimli bir şeyler satın almaktan şikayet etmez. Ancak bu, kişiye pek de özel ve değerli hissettirmeyebilir, bu yüzden kişiye özel bir medya hizmeti seçmeyi ve arkadaşınıza bunu denetmeyi düşünebilirsiniz. Müzik hayranları için Spotify ve Apple Müzik hediye kartları var. Veya arkadaşınıza kendi Netflix şifrenizi vermekten bıktıysanız, hem Netfix hem Hulu için hediye kartları mevcut. Okumayı seven birine ise Scribd veya Comixology için hediye kartları verebilirsiniz.

R2-D2 coffee press

Star Wars hayranı olan ve kahve içmeyi seven geek bir arkadaşınız mutlaka vardır. Ona bu şirin kahve makinesini alsanız ne kadar sevinecektir değil mi? Bip bip bup.

Wordpess Hosting ve Alanadı

IHS ‘nin güvenli altyapısına sahip, istediğiniz amaçla kullanılmak üzere ( iş, kişisel blog vb… ) 45TL  (11,84$)’a bir yıl geçerli alanadı ve WordPress Hosting paketi satın alıp hediye edebilirsiniz.

Exit mobile version