IHS Blog

WordPress Blog Açmak İçin Tek İhtiyacınız 10 Dakika

WordPress Blog Açmak İçin Tek İhtiyacınız 10 Dakika

Çok düşünüyorsunuz ve anlatmak istedikleriniz var. Ya da markanız ile hedef kitle arasında daha derin bağ oluşmasını istiyorsunuz. O halde bir blog açmak tam ihtiyacınız olan şey! Blog açmanın en pratik yolu ise WordPress kullanmak. Neden mi WordPress?

Her yıl ortalama %2 büyümeyle dünya genelinde %25’lik kullanım oranına ve alanında liderliğe ulaşan WordPress, toplamda 66 milyon kullanıcıya sahip. Bu da milyonlarca kişi ve kuruluşla aynı altyapıyı kullanacak olmanın güvenini yansıtıyor.

Tabii ücretsiz WordPress’in dezavantajları da bulunuyor. Google Adsense yani Google reklamlarını ücretsiz WordPress’te siz yönetmezsiniz. Eğer blog ya da web sitesi üzerinden gelecekte para kazanma niyetiniz varsa sizin için ücretli WordPress daha uygun bir seçim olacaktır. Çünkü ücretsiz kullanımda, sitenizde yayınlanacak Google reklamları otomatik olarak belirlenir. Bu da reklam alma ve kontrol etme konusunda elinizi kolunuzu bağlar.

Şunu da belirtelim ki WordPress bir web sitesi açmış olmak, henüz sizi internette görünür kılmaya yetmez. “En iyi altyapıya sahibim ama neden hala yokum?” diyorsanız açıklayalım. Web sitenizin aktif olması için hosting alma adımını gerçekleştirmeniz gerekiyor. Peki, hosting nedir?

Hosting Sizi Nasıl Görünür Kılar?

Hosting kavramını anlatmanın hem kolay hem de karmaşık yolları var. Ama biz kolay olanı seçelim. 7 gün 24 saat çalışan ve server olarak da anılan bir bilgisayar düşünün. Bu bilgisayardan kendi web siteniz için bir yer ayırtırsanız sanal dünyada var olursunuz. Alacağınız bu alan, sizin internetteki yaşam alanınızı belirler. Yani nasıl ki tatil yapmak için valizleri hazırlamak yetmiyor ve konaklayacak bir otel bulmak gerekiyorsa internette görünür olmak için de bir konaklama alanı seçmeniz gerekiyor. İşte hosting almak bu.

Host edilmek de bir sunucuda yer almanın ardından web sitesinin aktif hale gelmesi demek. Kullanıcılara ulaşmak, trafik almaya başlamak için her şey hazır demek yani. Eğer kendinizi ya da markanızı çok daha fazla kullanıcıya ulaştırmak istiyorsanız IHS WordPress Hosting Paketi’nde olduğu gibi profesyonel bir çözümü mutlaka değerlendirmelisiniz. Peki, IHS WordPress Hosting hizmeti nasıl alınır?

Adım Adım IHS WordPress Hosting Kurulumu

Kısacası IHS WordPress Paketi ile 10 dakikada bir WordPress blog ya da web sitesi sahibi olmak, hem de size en uygun tema ve eklentilerle bir site yaratmak mümkün. Artık tüm dünyanın sizi tanıması için bütün imkanlara sahipsiniz.

IHS WordPress Hosting Paketi’nin Avantajları Nelerdir?

Tüm web siteleri için %100 uyumlu olan IHS WordPress Hosting, güvenilirlik, hız ve pratiklik sunuyor.

7/24 ücretsiz destek hizmeti ile herhangi bir sorun yaşamanız durumunda -ki bir sorunun hemen hemen hiç yaşanmayacağını düşünüyoruz- anında profesyonel destek ile probleminizi çözebilirsiniz.

Haftalık yedekleme hizmeti sayesinde veri güvenliğini maksimuma çıkarırken ücretsiz ziyaretçi istatistiği de web sitenizin trafiği hakkında somut verilere sahip olmanızı sağlar.

Sadece 1 tıklamayla 23.000 WordPress eklentisi arasından dilediğinizi kolayca kurabileceğiniz ve size en uygun temayı seçip tasarlayabileceğiniz IHS WordPress hosting, sitenizi otomatik güncelleyerek en hızlı ve güvenilir hizmeti vermenize yardımcı olur.

Değiştirilebilir PHP sürümü özelliğini kullanarak temanız ve eklentilerinizle en uyumlu PHP versiyonunu seçebileceğiniz gibi DDoS korumasıyla da yazılımsal ve donanımsal saldırılara karşı koruma kalkanı oluşturur.

Üstelik düzenlenebilir .htaccess ile arama motoru dostu bir web siteniz olur. Yani WordPress SEO ayarları konusunda eliniz daha sağlam olur ve böylece siteniz daha üst sıralarda yer alır.

Exit mobile version