SSL Sertifikası

En uygun fiyatlarla SSL sertifikası alın, web siteniz güvenli olarak işaretlensin, arama motorlarında avantaj sağlayın!
Yeni SSL Paketlerimizi Hemen İnceleyin!
RapidSSL
11,95$ 409,29₺

Alan Adı Doğrulama

Anında Aktivasyon

256 Bit Şifreleme

GeoTrust SSL
59,00$ 2.020,75₺

Dinamik Site Mührü

%100 Mobil Uyumluluk

256 Bit Şifreleme

Digicert SSL
329,95$ 11.300,79₺

Yüksek Güvenilirlik

Organizasyon Doğrulama

256 Bit Şifreleme

Wildcard SSL
99,95$ 3.423,29₺

Sınırsız Subdomain Desteği

Hızlı Aktivasyon

256 Bit Şifreleme

EV SSL
199,95$ 6.848,29₺

Gelişmiş (EV) Doğrulama

Yüksek Güvenilirlik

256 Bit Şifreleme

SSL Sertifikası Nedir?

SSL Sertifikaları, web sitenizde yapılan veri transferlerini şifreleyerek verileri istemci-sunucu arasında güvenli bir şekilde iletmeyi sağlar. Web sitenizde SSL kullanmak; hem müşterilerinizi korumak, hem de markanız ve web sitenizin güvenilir olmasını sağlamak açısından son derece önemlidir.

Özellikle E-ticaret sitelerinin ve ödeme işlemi yapılabilen diğer web sitelerinin işlenen verileri korumasının çok önemli olduğu günümüzde, güçlü şifreleme yetenekleri ve uygun fiyatlarıyla ihtiyaçlarınıza ve işletmenizin ölçeğine göre farklı türlerde SSL sertifikası tercih edebilirsiniz.

SSL sertifikalarının fiyatları, tercih edeceğiniz SSL türüne göre değişkenlik göstermektedir. İşletmeniz ve web sitenize doğru ve uygun fiyatlarlar SSL sertifikası almak için bizimle iletişime geçebilir yardım alabilirsiniz.

SSL Türleri

SSL sertifikaları DV SSL, OV SSL, EV SSL, Multi Domain (SAN) SSL, Wildcard SSL ve kod imzalama sertifikaları gibi çeşitli türlere sahiptir. SSL Sertifikaları için sunulan türlerin her biri, farklı bir doğrulama düzeyini temsil eder, farklı güvenlik düzeylerine sahiptir.

Alan adı doğrulama için DV, OV, EV SSL sertifikaları,

Birden fazla alan adı için Multi Domain SSL sertifikaları,

Alt alan adları (subdomain) için Wildcard SSL sertifikaları tercih edilmektedir.

SSL’in Avantajları

SSL Sertifikası kullanmak; web sitenizi güvenlik anlamında güçlendirmesinin yanında, arama motorlarının da sitenize güven duymasını ve “güvenli” web sitesi olarak işaretlemesiyle aram motoru sonuçlarında daha üst konumlarda yer almanıza yardımcı olmaktadır. Google’ın güven sinyalleri noktasında dikkat ettiği en önemli kriterlerden birisi SSL sertifikasıdır.

Neden SSL Kullanmalısınız?

Güven İşareti: Sitenizde SSL sertifikası kullandığınızda adres barının sol kısmında küçük bir kilit işareti görünür. Bu da sitenizin güvenli olduğunu bildirir.

Yeşil Adres Çubuğu: İşletmenize özel alacağınız EV SSL sertifikaları sayesinde, marka isminize özel bir adres çubuğu edinebilir, markanıza olan güveni hem müşteri tarafında, hem de Arama motorları tarafında arttırabilirsiniz.

Ücretsiz Kurulum Desteği: IHS’den satın alacağınız SSL sertifikalarının kurulumlarını sizin için hiçbir ücret talep etmeden gerçekleştiriyoruz. Sitenizi güvenli hale getirmek için ek ücretler ödemeniz gerekmez.

Kurumsal Doğrulama: Bazı SSL sertifika türlerinde (OV - EV) belgeli bir şekilde kurumsal kimliğinizi kanıtlamanız istenir. Bu sayede markanıza pozitif yönde bir katkı yapmış olursunuz. Alan adının yeterli olduğu SSL türlerine göre daha avantajlı uygulamadır.

Alt Alan adı kullanımı: Bazı web siteleri alt alan adları (subdomain) kullanmaktadır. Standart ssl sertifikaları bir alan adı desteklerken Wildcard SSL sertifikaları ile sitenizin tüm alanları için güvenlik uygulayabilirsiniz.

Site Mührü:Ziyaretçilerinize web sitenizin güvenirliği konusunda kanıt gösterebilmek ve yapacakları işlemleri güvenli bir şekilde yapabileceklerini göstermektedir. Ziyaretçilerinizin markanıza olan güvenini arttırır. Site Mührü sertfikayı sağlayan kuruluş tarafından belirli koşullar dahilinde sağlanmaktadır.

SSL sertifikaları, web sitenizin veri güvenliğini sağlamanın en doğru yoludur.

SIK SORULAN SORULAR

SSL Sertifikası Nasıl Alınır?

SSL Sertifikaları; SSL satışına yetkili olan tüm hosting firmaları üzerinden temin edilebilir. Bütçenize ve web sitenizin ihtiyaçlarına yönelik ssl ihtiyaçlarınıza ürünlerimizi inceleyerek karar verebilir, 7/24 teknik ekibimizden konu ile ilgili destek alabilirsiniz.

Hosting hizmetini sizden almıyorum nasıl bir altyapıya ihtiyacım var?

Servis sağlayıcınız web siteniz için web sunucusu üzerinde SSL desteği sağlamalı ve sizin web siteniz için özel bir IP adresi tahsis etmelidir, gerekli altyapı için mevcut servis sağlayıcınızdan destek almalısınız.

Büyük ölçekli kurumsal MPKI ve yüksek adetli SSL Sertifika ihtiyaçlarınız için lütfen 0 (850) 466 54 47 numaralı çağrı merkezimizi arayınız.

SSL Nerelerde Kullanılır ?

SSL en çok web tarayıcıları ile web sunucuları (Web Siteleri) arasındaki iletişimi güvenli hale getirmek için kullanılır. Ancak, sunucular arası yada e-posta sunucularında da SSL kullanılabilir.

IHS Telekom hangi kuruluşlara SSL Sertifika ürünleri sağlıyor?

IHS Telekom, Ziraat Bankası, TEB, ING Bank, Şeker Sigorta gibi finans kuruluşlarına, THY , Sanko gibi büyük mükelleflere, binlerce KOBİ ve online mağazaya SSL Sertifika ürünleri destek ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.

IHS Telekom, Ziraat Bankası, TEB, ING Bank, Şeker Sigorta gibi finans kuruluşlarına, THY , Sanko gibi büyük mükelleflere, binlerce KOBİ ve online mağazaya SSL Sertifika ürünleri destek ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır. Büyük ölçekli kurumsal MPKI ve yüksek adetli SSL Sertifika ihtiyaçlarınız için lütfen 0 (850) 466 54 47 numaralı çağrı merkezimizi arayınız.

SSL’ in SEO’ya Etkisi Nedir?

Arama motorlarının sıralama kriterleri içinde web site ve veri güvenli önemli bir yere sahiptir. Web sitenizin arama motorlarındaki otoritesinin artması için güvenlik en önemli adımlardan birisidir. Bu sayede SSL sertifikanızın olması, arama motorları sıralamalarında size avantaj sağlayacaktır.

SSL Sertifikası kurulumu nasıl yapılır?

IHS sunucularında hosting veya VPS servisi bulunan kullanıcıların sertifika kurulum işlemi IHS operatörleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu işlem için kullanıcıların www.e-destek.com adresinden destek talebi oluşturmaları yeterlidir.

Hosting veya barındırma hizmeti IHS sunucularında bulunmayan kullanıcılar, kurulum işlemi için sunucu admin (yönetici) kullanıcı bilgilerini IHS operatörlerine bildirmek durumundadır. Aksi taktirde IHS 'nin kurulum desteği sağlaması mümkün değildir.

SSL Sertfikası nerelerde kullanılır?

SSL, istemci ile sunucu arasındaki veri alışverişini şiflemekte kullanıldığı için hemen her alanda tüm verileri korumak için kullanılabilir. Buna örnek olarak; Eticaret siteleri, bireysel hizmetlerin sunulduğu ve kullanıcıdan bilgi alınan siteler, veya site ile sunucu arasındaki verilerin okunmasını istemediğiniz sistemler ve projeler için kullanılabilir. Ayrıca web sitenizin HTTPS versiyona geçirmek için SSL Sertifikası kullanmalısınız.

Bankam Başka marka SSL kullanmamı öneriyor. Ne yapmalıyım?

İş bankası veya Akbank ile çalışıyorsanız , onaylı site mührü zorunluluğu nedeni ile GeoTrust ürünlerini, dİğer bankalar ile çalışıyorsanız RapidSSL tercih edebilirsiniz. Daha yüksek prestij ve güven sağlamak için GeoTrust True Bussiness ID ve Digicert Secure Site ürünlerini tercih ediniz.

Sigorta Bedeli Nedir? Neye göre belirlenir?

SSL Sigorta bedeli, web sitenizde yapılan işlemler sırasında dijital kimliğinizi belgeleyen sertifika, bu kimlik bilgisinin 3. Taraflar tarafından usulsüz kullanılarak (çalıntı vb. durumlar) işlem yapılması gibi durumlar için taahhüt ettiği ödeme teminatıdır. Her SSL sertifikası firmasının ve her SSL türünün karşıladığı tutar değişiklik göstermektedir. Ancak bu durumun oluşabilmesi için özel anahtarınızın ve sertifikanızın başkaları tarafından ele geçirilmesi gerekmektedir. Bu tip bir durumun oluşması normal şartlar altında mümkün değildir.

SSL Sertifikası Fiyatı Neden Değişkenlik Gösteriyor?

SSL fiyatlarının değişken olması sertifika türüne, koruma /şifreleme gücü ve sağladığı sigorta bedeline göre değişkenlik göstermektedir. Farklı türlerde farklı fiyatlar ödersiniz. En uygun fiyatlar için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.